Feriebolig i Tignale sul Garda ved Gardasjøen

Residence Primera & Rompala

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Leilighetskomplekset "Primavera & Rompala" ligger med en fantastisk panoramautsikt, rett i naturreservatet Alto Garda Bresciano, bare en kort spasertur fra sentrum av Tignale, Gardola. Leilighetene, som er fordelt over seks etasjer, kan innkvartere opptil 6 personer, og fra de fleste kan du nyte en fantastisk utsikt over innsjøen.

Bassenget til store og små

Det er et utendørs svømmebasseng for voksne (ca 7 x 14 meter) og et for barn (ca 4 x 5 m). De er begge åpne fra 15. mai til 15. september, er omgitt av solsenger og parasoller som er gratis for våre gjester. Det er også et lekerom med fusball bord, bordtennisbord og en lekeplass for barn. I tillegg er det et vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel (mot ekstra kostnad), samt strykebrett og strykejern.

Fasiliteter på stedet og i nærheten

Leilighetene har tilgang til trådløst internett (wifi), det er også mulighet til å bruke "Internett-punktet" som tilhører nabobyggingen "Besàss". Bare 100 meter fra leilighetskomplekset er det et tennissenter, og 2,5 km unna er det mulig å leie terrengsykler. På Residence Panorama "La Forca" får våre gjester nyte innendørsbassenget (ca 6 x 15 m) gratis samt det lille treningsstudioet og mot en ekstra kostnad, et solarium og en badstue. I tillegg til dette er det organisert, fra midten av juni til midten av september, en barneklubb og guidede fotturer for voksne.

Du har balkong eller terrasse

Leilighetene (36) har alle en balkong eller terrasse og all uten typen som kalles economy har utsikt over innsjøen. Economy har fjellutsikt. Sovesofa og køyeseng kan tilbys. De har alle en kjøkkenkrok med mikro. Badet har dusj eller badekar.

Les mer om Residence Primera & Rompala

Les om leilighetene på Residence Primera & Rompala

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map