Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Tignale ligger høyt oppe over den vestlige siden av Gardasjøen, litt nord for Gargnano. Herfra er det en fantastisk utsikt mot sjøen og Monte Baldo fjellet på den østlige siden av sjøen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Byen stammer fra det 20 århundre og var i mange år fullstendig avskjermet fra byene langs Gardasjøen. Byens innbyggere levde av å dyrke olje, vin og trær, som innbyggerne byttet til andre basis varer. Senere i 1960 årene ble byen oppdaget, og siden da kommer det år etter år folk til byen for å nyte den enorme utsikten og naturen. Fra Tignale er det mulighet for flotte utflukter til fjellene ved Idrosjøen og Tremosine, et annet vakkert område litt lengre nord. Dersom man har tenkt seg utflukter til f.eks Verona og Venezia er Tignale ikke det rette stedet å feriere. Kjøreturen til og fra byen er lang, og det er kun en eneste vei til og fra. I Tignale er det handlemuligheter i de små lokale butikkene, og også et lite antall restauranter. Dersom man skal foreta større innkjøp, skal man ned til byene ved sjøen eksempelvis Limone eller Gargnano.

Les mer om Tignale sul Garda

Sjul teksten
 
 
search map