Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her befinner man seg ute på tuppen av Benaco halvøya, i den sydlige delen av Gardasjøen. Byen er berømt for Catuls Grotter, som i virkeligheten er ruiner av en romersk villa, og som ikke har noe sammenheng med den store dikteren. Også Scala familiens borg, den flotte utsikten over sjøen og det fantastiske landskapet, tiltrekker mange gjester.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hele området fungerer som en flott park rundt det arkeologiske området med grottene, med mange alléer og stier blant frodige oliventrær, cypresser, laurbærbusker og magnolier. Det historiske sentrum er meget hyggelig med de smale gatene, paléer og små torg, men man skal være forberedt på å møte mange turister her i området.

Les mer om Sirmione

I byen er det mange restauranter, butikker, diskotek, minigolf og sykkelutleie. Det er dessuten mulighet for å seile, windsurfe og ride i området. Det arrangeres båtturer rundt halvøyen, hvor man kan nyte grottene, festningen, og den stopper også ved de varme kildene som ligger ute i sjøen. På grunn av de varme kildene, har det blitt åpnet mange kurbad i området.

Sirmione er navnet som kjennetegner hele området, med det er i realiteten snakk om tre byområder; bysentrum, Lugana og Colombare.

Alle tre byene har eget sentrum med forretninger, barer og restauranter. De ligger innenfor en radius av få kilometer, og man kan lett gå fra den ene til den andre.

Sjul teksten
 
 
search map