Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Sirmione bysentrum ligger ute på spissen av Benaco halvøyen, i den sydligste delen av Gardasjøen. Byen er berømt for Catuls Grotter (i virkeligheten er der ruiner fra en romersk villa som ikke det er bevis for har en sammenheng med den store dikter), som ligger helt ute på spissen ved Scala-familiens borg, og for den fantastiske utsikt over sjøen og vidunderlige landskapet som kan nytes herfra både ved soloppgang og solnedgang, samt det milde klima

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hele området ser ut som en eneste stor park konsentrert rundt det arkeologiske området ved grottene, med forskjellige stier og veier blant frodige oliventrær, sypresser, laurbærtrær og magnoliaer. Det historiske sentrumet er prydet av smale gater, aristokratiske hus og små torg, men vær forberedt på å treffe på andre turister.

Det er restauranter og butikker, utesteder, minigolf og sykkelutleie i byen. Det er også mulig å seile, vindsurfe og ri på hest. Organiserte båtturer går med jevne mellomrom rundt halvøya og fra dekk kan du se grottene, slottet og stoppe ved de varme kildene ute i innsjøen. De svovelholdige varme kildene er årsaken til de mange helse- og spasentrene i området.

Navnet Sirmione beskriver hele området, men i realiteten består det av tre bydeler: sentrum, Lugana og Colombare.

Alle de tre bydelene har et eget sentrum med butikker, barer og restauranter, men ligger innenfor en radius på få kilometer, og du kan gå fra den ene til den andre uten problemer.

Les mer om Sirmione - Colombare

Sjul teksten
 
 
search map