Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Man mener at navnet San Felice kommer fra det latinske Sinux felix som betyr den lykkelige bukten, eller fra helgener (Felice, Audato og Flavia) som var områdets skytshelgener. I San Felice kan du besøke den parisiske barokkirken fra 1740-1781, som er dedikert til helgenene Felice, Adauto og Flavia. Besøk også Palazzo Roting fra det 18. århundre som i dag fungerer som rådhus i byen. San Felice er også den kjente skulptøren Angelo Zanellis (1879) fødeby.

Ca. 1 km fra sentrum av San Felice finner du den lille fiskerlandsbyen Portese. Også i Portese kan du besøke en severdig parisisk kirke fra det 16. århundre, bygget til ære for San Giovanni Battista, samt byens slott som er fra sen middelalder.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Fra Cisano, som ligger på en mindre odde har du en fantastisk utsikt over Sal√≥-bukten. I Cisano kan du se Palazzo Cominelli, som ble bygd på midten av 1600-tallet av Cominelli-familien. Isola del Garda tilhører også kommunen, og er en av de største øyene i Gardasjøen. Du kan besøke øya med en guidet tur.

Les mer om San Felice del Benaco

Sjul teksten
 
 
search map