Feriehus og hoteller i Sale Marasino

Du kan ta fergen over til Monte Isola fra Sale Marasino. Kirken S. Zenone
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Sale Marasino seg midt i Iseosjøen på den østlige bredden. I dag er den spesielt attraktiv for turister i området. Men det er ikke kun i våre dager at byen gar tiltrukket seg ferieglade gjester. I oldtiden ble den utvalgt til sommer-hovedstad for mange adelsfamilier fra området pga. sin optimale beliggenhet. Dette kan sees i dag også med alle villaene som ligger langs sjøens bredde. Blandt disse kan det nevnes Villa Martinengo - Villagana, som er et typisk eksempel på sjøens renessansearkitektur.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Ta båten til Monte Isola

Stedets hovedkirke San Zenone (Iseosjøens største kirke) ligger på en skråning ut til sjøpromenaden og er dedikert til helgnen Zenone, som etter mytene var fiskernes skytshelgen. Året 1870 tilføyet de en vakker trapp opp til kirken med marmor og med tiden også mosaikk av Jomfru Maria med Jesus barnet. Det går lokaltog til Brescia fra Sale Marasino, som tar omtrent 45 minutter. Av andre transportmuligheter kan vi nevne også båt til Monte Isola, som går fra den lokale bryggen midt i Sale Marasino. Det finnes også et par offentlige sjøstrender rett ved landsbyens sentrum og den ukentlige markedsdagen er torsdag.

Les mer om Sale Marasino

Arrangementer

Sale in Zucca ligger i september måneden og utpeker gresskarkongen over dem alle. Altså gresskarbonden som har det beste gresskaret i Italia. Besøkende i mai kan oppleve minnedagen Rivive l'Antica Valeriana, med hundrevis av folk i kostymer.

Sjul teksten
 
 
search map