Feriebolig i Porlezza i Lombardia

Residence Porto Letizia

Residence Porto Letizia ligger ned til en fin og barnevennlig innsjøstrand Villaleilighetene ligger til høyre i bildet og den gule hovedbygningen i midten Leilighetene ligger enten i hovedbygningen... ...eller som villaleiligheter i parken
 
Residence Porto Letizia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Porto Letizia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Porlezza her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fordelene slutter ikke her, du kan nyte både strandpromenaden, supermarkedet og den historiske byen Porlezza (ca. 400m) innen gangavstand. I tillegg er den vakre Comosjøen bare ca. 15 km unna.

Her har du ferie for alle

Med et hav av fasiliteter og leiligheter/villaleiligheter med både 1, 2 og 3 rom, så er Residence Porto Letizia både egnet for par som for større familier. Leilighetene ligger enten i hovedbygningen Palazzo, hvor det er heis (4 etasjer) eller som villaleiligheter i parkanlegget Villa. Felles for dem alle er at de har uteområde, det vil si enten balkong, terrasse eller hage.

Palazzo-leilighetene har aircondition og ligger bare 50 meter fra vannet, mens villaleilighetene ligger ca. 100-200 meter fra vannet avhengig av plasseringen.

Merk at det ved Palazzo leilighetene kan oppleves litt støy fra kaféen/baren i første etasje spesielt på fredager og lørdager på kveldstid, men da kun til ca. midnatt.

Les mer om Residence Porto Letizia

Plask i sjøen eller i svømmebasseng

Som gjest har du adgang til svømmebassenget med panoramisk beliggenhet og offentlig sjøstrand som er en blanding av sand/småstein samt private solsenger og parasoller, som du kan leie. Stranden er barnevennlig og ligger langt unna farer som biltrafikk. Du har også adgang til bordtennis og gratis sykkelutleie (to timer om dagen/person). Merk at bassenget er normal størrelse (ca. 8 x 15 m) og leilighetene er mange, men som oftest vil gjestene alltid fordele seg ved bassenget, stranden og turer i nærområdet.

Underholdning og restaurangliv

Om sommeren ca. fra. 15/06 - 10/09) er det masse underholdning og aktiviteter for både store og små, deriblant sceneshow, vanngymnastikk, leker for 4-10 åringer og livemusikk. Man kan også leie sykler, kanoer og vannsykler. Videre kan vannelskerne kose seg på badeland ca. 500 meter unna Residence Porto Letizia.

Her finner du i tillegg restaurant Osteria del Porto og kafé/bar Café Panama, som serverer frokost og kveldsmat på store solterrasser nede ved vannet. Som et alternativ kan man lage mat i leiligheten og til sentrum av Porlezza, hvor man finner både pizzeria og et par andre spisesteder. Det tar ca. 5 minutter bare langs innsjøpromenaden. Det er også et supermarked Ortalli i gangavstand herfra.

På stranden Panama Beach foran Porto Letizia er det fest torsdagskvelder i høysesongen. Stranden ligger et stykke fra leilighetene i parkområdet, men man vil nok kunne høre det litt likevel. Man kan forvente festivitas og kanskje stemmer i festlig lag helt frem til ca. kl. 01:00 - 01:30. Man kan velge å delta. Om søndagen kan man samles på Panama Beach til en aperitiff fra ca. kl. 17:00 til 22:00.

Komfortable leiligheter med uteplass

Velg størrelse og utsikt som passer deg best. I leilighetene har du en kjøkkenkrok, slik at du kan tilberede lette måltider. Du har enten en møblert balkong, terrasse eller privat hage (i forskjellige størrelser). Alle har eget bad med dusj eller badekar. Leilighetene i palazzo har ikke aircondition. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene.

Leilighetene som ikke er spesifisert der de befinner seg, dvs. palazzo e villa, kan ende opp med den ene eller den andre. Interiøret i leilighetene er litt slitt.

Godt og vite

Resepsjonen ligger i hovedbygningen Palazzo, hvor du finner masse inspirasjon og informasjon om utflukter og andre praktiske opplysninger. Her finner du dessuten wi-fi (mot tilleggsbetaling). Parkeringsplassen er stor og gratis. Her finner du også et vaskeri, som kan benyttes mot et tillegg. Merk at ved siden av Residence Porto Letizia er det en stillestående byggplass, som noen av park-leilighetene kan ha utsikt til, men denne byggeplassen er ikke aktiv.

Les om leilighetene på Residence Porto Letizia

Sjul teksten
 
 
search map