Feriebolig i Porlezza i Lombardia

Residence Porto Letizia

Residence Porto Letizia ligger ned til en fin og barnevennlig innsjøstrand Villaleilighetene ligger til høyre i bildet og den gule hovedbygningen i midten Leilighetene ligger enten i hovedbygningen... ...eller som villaleiligheter i parken
 
Residence Porto Letizia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Porto Letizia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Porlezza her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fordelene slutter ikke her, du kan nyte både strandpromenaden, supermarkedet og den historiske byen Porlezza (ca. 400m) innen gangavstand. I tillegg er den vakre Comosjøen bare ca. 15 km unna.

Her har du ferie for alle

Med et hav av fasiliteter og leiligheter/villaleiligheter med både 1, 2 og 3 rom, så er Residence Porto Letizia både egnet for par som for større familier. Leilighetene ligger enten i hovedbygningen Palazzo, hvor det er heis (4 etasjer) eller som villaleiligheter i parkanlegget Villa. Felles for dem alle er at de har uteområde, det vil si enten balkong, terrasse eller hage.

Palazzo-leilighetene har aircondition og ligger bare 50 meter fra vannet, mens villaleilighetene ligger ca. 100-200 meter fra vannet avhengig av plasseringen.

Merk at det ved Palazzo leilighetene kan oppleves litt støy fra kaféen/baren i første etasje spesielt på fredager og lørdager på kveldstid, men da kun til ca. midnatt.

Les mer om Residence Porto Letizia

Plask i sjøen eller i svømmebasseng

Som gjest har du adgang til svømmebassenget med panoramisk beliggenhet og offentlig sjøstrand som er en blanding av sand/småstein samt private solsenger og parasoller, som du kan leie. Stranden er barnevennlig og ligger langt unna farer som biltrafikk. Du har også adgang til bordtennis og gratis sykkelutleie (to timer om dagen/person). Merk at bassenget er normal størrelse (ca. 8 x 15 m) og leilighetene er mange, men som oftest vil gjestene alltid fordele seg ved bassenget, stranden og turer i nærområdet.

Underholdning og restaurangliv

Om sommeren ca. fra. 15/06 - 10/09) er det masse underholdning og aktiviteter for både store og små, deriblant sceneshow, vanngymnastikk, leker for 4-10 åringer og livemusikk. Man kan også leie sykler, kanoer og vannsykler. Videre kan vannelskerne kose seg på badeland ca. 500 meter unna Residence Porto Letizia.

Her finner du i tillegg restaurant Osteria del Porto og kafé/bar Café Panama, som serverer frokost og kveldsmat på store solterrasser nede ved vannet. Som et alternativ kan man lage mat i leiligheten og til sentrum av Porlezza, hvor man finner både pizzeria og et par andre spisesteder. Det tar ca. 5 minutter bare langs innsjøpromenaden. Det er også et supermarked Ortalli i gangavstand herfra.

På stranden Panama Beach foran Porto Letizia er det fest torsdagskvelder i høysesongen. Stranden ligger et stykke fra leilighetene i parkområdet, men man vil nok kunne høre det litt likevel. Man kan forvente festivitas og kanskje stemmer i festlig lag helt frem til ca. kl. 01:00 - 01:30. Man kan velge å delta. Om søndagen kan man samles på Panama Beach til en aperitiff fra ca. kl. 17:00 til 22:00.

Komfortable leiligheter med uteplass

Velg størrelse og utsikt som passer deg best. I leilighetene har du en kjøkkenkrok, slik at du kan tilberede lette måltider. Du har enten en møblert balkong, terrasse eller privat hage (i forskjellige størrelser). Alle har eget bad med dusj eller badekar. Leilighetene i palazzo har ikke aircondition. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene.

Leilighetene som ikke er spesifisert der de befinner seg, dvs. palazzo e villa, kan ende opp med den ene eller den andre. Interiøret i leilighetene er litt slitt.

Godt og vite

Resepsjonen ligger i hovedbygningen Palazzo, hvor du finner masse inspirasjon og informasjon om utflukter og andre praktiske opplysninger. Her finner du dessuten wi-fi (mot tilleggsbetaling). Parkeringsplassen er stor og gratis. Her finner du også et vaskeri, som kan benyttes mot et tillegg. Merk at ved siden av Residence Porto Letizia er det en stillestående byggplass, som noen av park-leilighetene kan ha utsikt til, men denne byggeplassen er ikke aktiv.

Les om leilighetene på Residence Porto Letizia

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Porto Letizia

Les personlige anmeldelser av Residence Porto Letizia som ligger ved Luganosjøen. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Porto Letizia. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 79 anmeldelser fra Residence Porto Letizia

Vakkert

4 voksne og 2 barn under 12 år tilbrakte en uke i en 2 ½-roms leilighet på Residence Porto Letizia. Leiligheten fremstod velholdt og ren. Den store terrassen ble nyt, herfra var det fantastisk utsikt over bassenget og sjøen. Vær obs på at bassenget åpner kl. 8, og det kan være støy. God restaurant på stedet og baren ved sjø-stranden var også en hit.

Hvis vi skulle komme tilbake vil vi bestille en 3-roms leilighet, plassen var trang.

Les mer

Beliggenhet, beliggenhet

Nydelig beliggenhet med flott utsikt over sjøen og fjellene.
Restaurant og kafé helt topp.
Betjeningen var super over hele linjen.
Mange utfluktsmuligheter, blant annet til fjellet, Comosjøen og Lugano.
Små balkonger og nær naboene.

Les mer

Kan bare anbefales

Super fint sted.
Restauranten tilbyr god mat og prisene er absolutt rimelige - både pizza, pasta og kjøttretter er super. Stedet har alt - flott strand med både gress og sand, super familievennlig bading. Bar på stranden som har is og kald drikke.
Massevis av italienere = bra :-).
Ligger i byen.
Sykler utleies u/b (er inkludert i hva du betaler per person).
Fint supermarked innen gangavstand.
Nydelig sykkel og joggeruter.
Masse muligheter for vannsport - spesielt sup/windsurfing.
Bestill en leilighet mot sjøen, det er en flott utsikt.
Er man bare for basseng, vil du sannsynligvis bli litt skuffet over størrelsen - men det er et fin supplement til sjøen.
Kan bare anbefale dette stedet.

Les mer

Vakre omgivelser

Vakrere sted finnes ikke!

Sjøen, fjellene og Porlezza by er verdt det.

Leilighetene er nydelig, selv om det er litt trist at store deler av hotellet ligger opp fra en inaktiv og uferdig konstruksjon. Kjøkkenet er litt mangelfullt innredet, som om man noen ganger blir ledet til å tro at det er en pengemaskin. Mikrobølgeovnen kan for eksempel ikke brukes uten en adapter.

Noen deler av hotellet er litt langt fra bassenget, osv., som er litt upraktisk, som for eksempel er toalettet ved bassenget.

Les mer

Supert anlegg og beliggenhet - dårlig renhold - slitent inntrykk!

Flott beliggenhet ved Luganosjøen, fin liten strand, utmerket utgangspunkt for turer rundt Luganosjøen og Comosjøen. Hyggelige og servicerettede ansatte. God restaurant på anlegget
Minus for renhold: de tar seg Meget godt betalt for å rengjøre etter opphold. Men vi fant støv og skitt inne i leilighet ved ankomst, ødelagt solparasoll stod i vår lille hageterrasse hele uken, manglende kjøkkenutstyr. Sist, men ikke minst: ved og rundt inngangsparti ved våre leiligheter fløt det med sigarettsneiper. Dette gjorde vi resepsjonen, ved hyggelige og blide Ida oppmerksom på ved ankomst, etter 4 dager, og ved avreise; uten at dette ble tatt tak i. Upraktisk også med kun 1 nøkkel til leilighet; argument var at det andre settet var beregnet for renholderne. Merkelig, i den grad renhold ikke blir gjennomført i perioden vi bor der. Minus også for at det ikke går tydelig nok frem at det det ikke er aircondition i leilighetene.

Les mer

Bedømmelse av Residence Porto Letizia

Les mer
 
search map