Feriebolig i Porlezza i Lombardia

Residence Porto Letizia

Residence Porto Letizia ligger ned til en fin og barnevennlig innsjøstrand Villaleilighetene ligger til høyre i bildet og den gule hovedbygningen i midten Leilighetene ligger enten i hovedbygningen... ...eller som villaleiligheter i parken
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Fest synet på den fantastiske sjøbredden som ligger rett utenfor Residence Porto Letizia mens du bader i sjøen eller i bassenget og utforsk den nærliggende historiske landsbyen Porlezza (400 m unna) og kos deg med familien på dette feriestedet ved Luganosjøen.

Nyt den livlige familiære stemningen

Med et hav av fasiliteter og leiligheter/villaleiligheter med både 1, 2 og 3 rom, så er Residence Porto Letizia både egnet for par som for større familier. Leilighetene ligger enten i hovedbygningen Palazzo, hvor det er heis (4 etasjer) eller som villaleiligheter i parkanlegget Villa. Felles for dem alle er at de har uteområde, det vil si enten balkong, terrasse eller hage. Palazzo-leilighetene har aircondition og ligger bare 20 meter fra vannet, mens villaleilighetene ligger ca. 100-200 meter fra vannet avhengig av plasseringen, men til gjengjeld er det mer fred og ro ved villaleilighetene. Merk at det ved Palazzo leilighetene kan oppleves litt støy fra kaféen/baren i første etasje spesielt på fredager og lørdager på kveldstid, men da kun til midnatt ca., og hvis du reiser med små barn kan det ofte finnes mer ro i villaleilighetene i parken. Ingen leiligheter har sjøutsikt. Resepsjonen ligger i hovedbygningen Palazzo, hvor du finner masse inspirasjon og informasjon om utflukter og andre praktiske opplysninger. Her finner du dessuten wi-fi (mot tilleggsbetaling). Parkeringsplassen er stor og gratis. Her finner du også et vaskeri, som kan benyttes mot et tillegg. Merk at ved siden av Residence Porto Letizia er det en stillestående byggplass, som noen av park-leilighetene kan ha utsikt til, men denne byggeplassen er ikke aktiv.

Les mer om Residence Porto Letizia

Plask i sjøen eller i svømmebasseng

Ved ankomst betaler du en obligatorisk turistskatt/klubbkort som gir adgang til svømmebassenget med panoramisk beliggenhet og offentlig sjøstrand som er en blanding av sand/småstein samt private solsenger og parasoller. Stranden er barnevennlig og ligger langt unna farer som biltrafikk. Klubbkortet gir gjestene også adgang til bordtennis og gratis sykkelutleie. Merk at bassenget er normal størrelse ( ca. 8 x 15 m) og leilighetene er mange, men som oftest vil gjestene alltid fordele seg på bassenget, stranden og turer i nærområdet.

Bli underholdt

Om sommeren ca. fra. 15/06 - 10/09) er det masse underholdning og aktiviteter for både store og små, deriblant sceneshow, vanngymnastikk, leker for 4-10 åringer og livemusikk. Man kan også leie sykler, kanoer og vannsykler. Videre kan vannelskerne kose seg på badeland ca. 500 meter unna Residence Porto Letizia. Her finner du i tillegg restaurant Osteria del Porto og kafé/bar Café Panama, som serverer frokost og kveldsmat på store solterrasser nede ved vannet. Som et alternativ kan man lage mat i leiligheten og til sentrum av Porlezza, hvor man finner både pizzeria og et par andre spisesteder. Det tar ca. 5 minutter bare langs innsjøpromenaden. Det er også et supermarked Ortalli i gangavstand herfra. På stranden Panama Beach foran Porto Letizia er det fest torsdagskvelder i høysesongen. Stranden ligger et stykke fra leilighetene i parkområdet, men man vil nok kunne høre det litt likevel. Man kan forvente festivitas og kanskje stemmer i festlig lag helt frem til ca. kl. 01:00 - 01:30. Man kan velge å delta - og hvis man ikke ønsker det kan man glede seg over at det kun er én enkelt kveld i uken. Om søndagen kan man samles på Panama Beach til en aperitiff fra ca. kl. 17:00 til 22:00.

Les om leilighetene på Residence Porto Letizia

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardia

Residence Belvedere

Manerba, Lombardia

Anbefalinger for deg

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardia

Colombo Residence

Sorico, Lombardia

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Lombardia

search map