Feriebolig i Pognana Lario ved Comosjøen

Residence La Cava

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Selv om stedet har flere år på nakken, noe som tydelig gjenspeiles i både stil og innredning, som er sliten og gammeldags, får du og familien generelt en fin sommerplass med basseng, tennisbaner, liten marina, klubbhus med bar og felles TV samt leiligheter med utsikt over innsjøen. Man kan si at fasilitetene og fremfor alt utsikten overveier standarden.

Hele 20.000 m² å boltre seg på

Denne residensen har en helt unik beliggenhet da fjellene stuper rett ned helt ut til innsjøbredden, bortsett fra et flatt areal på ca. 20.000 m² der leilighetene og de grønne områdene med palmer og sypresser ligger. Det er selvfølgelig heis ned til leilighetene og til svømmebassenget, men du kan også velge å ta trappene. Oppe ved veien ligger resepsjonen og parkeringsplassen. I sommermånedene (fra ca. slutten av mai til starten av september) er det pizzeria på stedet som serverer pizza, pasta og kalde retter.

Les mer om Residence La Cava

Handlemuligheter og restauranter i nærheten

Komplekset har som nevnt en enestående beliggenhet og mange fellesfasiliteter, men på den andre siden er det litt slitt (dørene ble åpnet for første gang allerede på 60-tallet). På mange måter kan man si at det er et paradis om man ser bort fra litt betong og slitasje. Handlemuligheter og restauranter finnes knappe 500 meter unna, og nærmeste restaurant, La Meridiana, ligger ca. 100 meter fra stedet. Merk at stedet kun har noen få barnesenger til rådighet. Nede ved svømmebassenget og ved innsjøbredden er det Wi-Fi.

Terrasse med innsjøutsikt


- Det finnes 14 av disse leilighetene. De er ca. 45 m² store og har en stue med kjøkkenkrok (kjøleskap og fire kokeplater), dobbeltseng, to soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Disse leilighetene har også terrasse med innsjøutsikt på ca. 60 m².

Leilighetene på Residence La Cava

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map