Agriturismo i Peglio ved Comosjøen

Agriturismo Zertin

Vann i forgrunnen og vann i bakgrunnen - basseng og innsjø Hyggelig restaurant med takbjelker Så langt øyet rekker... og det rekker langt Maten kan også inntas ute på terrassen i finværet I den lille gårdsbutikken kan du kjøpe litt av alt det gode med deg hjem Pene rom som alle har forskjellig innredning
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Innsjøutsikten fra Agriturismo Zertin er så slående og panoramisk at det er nesten umulig å ikke få "tårer i øynene". Du kan nyte den fra både restauranten og oppe fra bassenget, der bassengvannet og innsjøens vann står veldig fint til hverandre. Bassenget er ikke så stort, men til gjengjeld er det heller ikke mange som deler på det. Du kan ikke svømme olympiske distanser, men den er stor nok til å kunne unne seg en solid dukkert. Du får også utsikt over den særegne bakketoppen Sasso Pelo som ligger mellom Agriturismo Zertin og innsjøen.

Oppe i høyden

Agriturismo Zertin ligger 800 m.o.h. Det betyr at man kan puste bedre her oppe i de varmeste sommermånedene. Veien hit er litt bratt og involverer hårnålssvinger - men dette er egentlig kun gjeldende de siste par kilometerne. Selv om veien er asfaltert anbefaler vi likevel at du ankommer i dagslys. Når du ankommer stedet skal du ikke kjøre helt ned til bygningen og bassenget, men parkere oppe. Her er det 2-3 parkeringsplasser samt et par ekstra langs veien bare noen få meter lengre fremme. Det pleier å være plass til alle. Vi gjør oppmerksomme på at stedet ligger i en skråning. Nærmeste landsby (Peglio) ligger ca. 2,5 km unna, mens Gravedona nede ved innsjøens bredde ligger hvert fall 7 km unna. I Gravedona finner du både supermarkeder, iskiosker, restauranter og en promenade langs innsjøen.

Les mer om Agriturismo Zertin

Nyt godt av de lokale råvarene

Dyrehold og grønnsaker er kilden til en bred vifte av lokalprodukter som du enten kan smake på i restauranten eller kjøpe med den hjem i den lille gårdsbutikken der de også selger vin fra nærområdet - men ikke egenproduserte viner. Inne bak den lille gårdsbutikken ligger et flott kjølerom der det blant annet henger pølser til lagring. På stedet spankulerer det både en veloppdragen hund og noen katter rundt og hygger seg. De fleste andre dyrene (f.eks. kaniner, storfe, lam, geiter og griser) blir også glade for besøk. De bor litt lengre oppe i fjellene, ca. i 2000 meters høyde. I tillegg til dyrene, som er leveringsdyktige til blant annet mortadella, pancetta og spekepølser, produserer Agriturismo Zertin også syltetøy og diverse andre spesialiteter. I restauranten serveres dagens tre måltider frokosten som buffét. Hvis været tillater det kan du sitte ute på terrassen og nyte maten din. Restauranten er åpen daglig, men er stengt for lunsj på mandager og ellers mer enkelte unntak. Prisnivået er absolutt overkommelig.

Rommene på Agriturismo Zertin

Dobbeltrom med innsjøutsikt

Disse to rommene ligger i en bygning rett ved siden av hovedbygningen med restauranten. Utsikten fra vinduet over innsjøen er fenomenal. Det ene ligger i andre etasje og det andre ligger i første. De har begge satellitt-tv, Wi-Fi og eget bad med toalett og dusj. Rommene er for maks 2 personer da de ikke er så store.

Familierom med terrasse

Disse to rommene ligger i en ny bygning oppe bak hovedbygningen med restauranten. De har begge hems og privat terrasse med hagemøbler. Det er ikke innsjøutsikt fra terrassen, men man kan skimte den. De kan begge huse en familie på opptil 5 personer og har satellitt-tv, Wi-Fi og eget bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map