Agriturismo i Ome i Lombardia

Agriturismo Al Rocol

Det er god plass til alle i bassenget Den herlige fellesterrassen ved restauranten Den rike frokostbuffeten Bassenget med de to leilighetene i bakgrunnen En skyggefull plett ved bassenget Gårdsbutikken Restauranten Restauranten med rom i andre og tredje etasje Vinkjeller Vinkjelleren Rommene som ligger over produksjonsdelen Terrasse til et av rommene over restauranten Et av rommene Et av rommene Et rom med plass til 4 personer En av terrassene til leilighetene Eksempel på en av leilighetene Eksempel på bad i en av leilighetene Soverommet i en av leilighetene Hemsen i en av leilighetene De selskapskjære eslene Bassenget ligger i deilige, frodige omgivelser
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

På Agriturismo Al Rocol hersker den gode vinstemningen både i gårsdsbutikken, i produksjonsavdelingen, i restauranten og på de omliggende markene der vinrankene snirkler seg i lange baner. 15 rom og et flott svømmebasseng danner rammen om dette flotte landstedet.

Finn frem til Agriturismo Al Rocol

Vi befinner oss midt blant vinmarker og knappe 10 km fra Iseo by og Iseosjøens bredder. Dere finner flere spennende utfluktsmuligheter innenfor en 10-15 km radius i tillegg til det vakre og vekslende landskapet, bl.a. det store designer-outletet Franciacorta Outlet, den 27-hullers golfbanen Franciacorta Golf Club, den lille storbyen Brescia og Sulzano, der dere kan seile over til den nydelige øya Montisola på bare fire minutter. På gården er det gratis parkering.

Les mer om Agriturismo Al Rocol

Nyt smakene fra kjøkkenet

Restauranten på stedet er kun åpen for stedets overnattende gjester og tar utgangspunkt i lokale råvarer. Middagen serveres i samme lokale som frokostbufféten. Her har det også blitt tatt hensyn til glutenallergikere og laktoseintolerante. Restauranten er vanligvis åpen fra fredags kveld til søndag, og til lunsj fra tirsdag til torsdag. Velbekomme! NB: Vennligst bemerk at restauranten alltid er stengt i midten av august. Datoene kan variere - i 2017 er den f.eks. stengt fra 7. til 16. august (inkl. begge dagene). Når restauranten er stengt er det fortsatt mulig å få frokost og besøke vinproduksjonen og gårdsbutikken. Nærmeste restaurantalternativ er Trattoria Borgo in Franciacorta knappe 2,5 km unna eller et lite trattoria i landsbyen Ome.

Forvill dere blant gårdsbutikkens mange smaker

Vår første kollega på stedet fortalte at han praktisk talt kjøpte alt i gårdsbutikken da han besøkte den. Her presenteres alle varene på et lekkert og innbydende vis - og det er klart det frister å ta med seg spesialiteter og delikatesser fra en italiensk vingård hjem så familie og venner også får smakt på herlighetene. Produktene inkluderer både egne viner, grappa, olivenolje og syltetøy.

Vin for alle pengene

Agriturismo Al Rocols vinproduksjon har en lang historie. Stedet produserer hovedsakelig den musserende Franciacorta, men har også både hvite og røde viner på menyen. Det er mulig å få innblikk i produksjonsavdelingen, og som overnattende gjester betaler dere ingenting for en omvisning. Dersom dere ønsker hele pakken kan dere også bestille en vinsmaking i et lokale spesielt innredet for dette formålet. Men vinopplevelsen slutter ikke her: hva med en inspirerende og avslappende spasertur rundt i vinmarkene? Det er til og med lagt opp en liten vin-tursti som gjestene kan følge til fots. Den går gjennom vinmarker og skog, og tar ca. 40 minutter, avhengig av fottøy. Når dere så skal hvile beina vil vi anbefale bassengområdet, som ligger i fredelige, grønne omgivelser. Her finner dere også omkledningsrom og toaletter som en ekstra komfort til gjestene, og bassenghåndklær er inkludert i prisen. Ønsker dere å hilse på gårdens dyr er det i den ene enden av skalaen kaniner og katter, mens den andre enden byr på rådyr - og nede bak bassenget på vei inn i skogen kan dere hilse på esler og griser.

Lær lokale oppskrifter

Det er også mulig å delta på matlagingskurs her på gården, og de kan tilpasses til mange forskjellige behov så lenge det hele avtales på forhånd. Kursene fokuserer som oftest på det lokale kjøkkenet med antipasti, fisk fra Iseosjøen, kjøttretter, pastaretter og oster. Dere kan også leie sykler på stedet - dette må bare avtales dagen før da de leveres fra en lokal samarbeidspartner. Dere kan velge mellom bysykler og terrengsykler.

Les om leilighetene på Agriturismo Al Rocol

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map