Milano, Lombardia Flyplass Milano Malpensa

Milano Malpensa Airport. Foto: Kazuyanagae - Wikimedia Commons
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Milano Malpensa Flyplass (flyplasskode MXP) ligger knappe 50 kilometer utenfor Milanos sentrum og er storbyens største flyplass, samt et av de viktigste knytepunktene for internasjonal flytrafikk i Italia. Flyplassen består av to terminaler som er forbundet med en shuttlebuss. Hvert år velger millioner av reisende å fly til Malpensa flyplass, som jo er et opplagt valg hvis man har tenkt seg på storbyferie i regionshovedstaden Milano. Men flyplassen er også et godt utgangspunkt å oppleve resten av Lombardia fra.

Vennligst vær oppmerksom på at vi holder på å oppdatere alle sidene med informasjon om flyplasser, og at det derfor kan mangle div. informasjon i teksten nedenfor.

Flyselskaper

Du kan fly til Malpensa Flyplass med et bredt utvalg av flyselskaper, der spesielt SAS og Norwegian med deres direkteruter fra Oslo er interessante. I tillegg finner du blant annet selskaper som Vueling, easyJet, British Airways og Ryanair som har etablerte baser her.

Flyruter

Malpensa Flyplass er en del av et globalt nettverk, men den største konsentrasjonen av destinasjoner er naturligvis i Europa. Det betyr at du i tillegg til direkterutene også får gode muligheter til å fly til Milanos flyplass via en mellomlanding uten å kaste bort for mye tid.

Lokal transport

Det er togforbindelse fra Milanos sentrum til flyplassens terminal 1, der det kjører en gratis shuttlebuss døgnet rundt. Du kan også kjøre fra terminal 1 inn til Milano med busser, som for øvrig også forbinder flyplassen med andre byer i Lombardia og naboregionene. Det er taxiholdeplass både på terminal 1 (utgang 6) og 2 (utgang 4). Turen inn til Milano koster rundt €90.

Bilutleie

Begge terminalene huser bilutleieselskaper, men du finner flest i terminal 1. Det brede utvalget inkluderer både store internasjonale selskaper som Avis, Hertz og Europcar, og italienske utleiere som ofte har gode tilbud på leiebiler.

Fasiliteter på flyplassen

Det er mange butikker og restauranter i begge flyplassens terminaler. I tillegg kommer fasiliteter som flyplasshoteller, vekselsbyråer, minibanker og en førstehjelpsstasjon.

Ankomster og avreiser

 

Adresse og kontakt

Milano Malpensa International Airport
21010 Varese, Lombardia
Italia

Telefonnummer: 0039 02 232323

Flyplasskode MXP

Du kan se aktuelle flyavganger og lese mer om flyplassen på dens offisielle hjemmeside her.

Se flyplassens beliggenhet på kartet

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Andre flyplasser i Milano

Milano har én annen, stor flyplass som ligger tettere på byen, men på den østlige siden. Les mer informasjon om flyplassen Linate her

Det er dessuten mulig å fly til flyplassen i Bergamo, som også kalles Milano Bergamo. 

 
Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Lombardia

Sole la Fenice

Tremosine

Hotel Du Parc

Sirmione

Residence San Rocco

Soiano del Lago

search map