Milano, Lombardia Flyplass Milano Linate

Utenfor Milano Linate Airport. Foto: Alfonzo Marchan - Flickr
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Milanos flyplass Linate (flyplasskode LIN) ligger knapt 7 kilometer fra Milano, noe som gjør den til storbyens nærmeste flyplass. Den har fått sitt navn etter den nærliggende lille landsbyen Linate, og til tross for sin bynære beliggenhet brukes den kun til innenriks- og europeiske ruter. Flyplassen består av et stort terminalbygg der avganger er i andre etasje og ankomst er i første. Selv om Milanos andre flyplass Malpensa både er større og nyere foretrekker mange lokale og utenlandske reisende fortsatt Linate - ikke minst på grunn av den korte avstanden inn til Milano.

02. mars 2016 - Vennligst vær oppmerksom på at vi holder på å oppdatere alle sidene med informasjon om flyplasser, og at det derfor mangler div. informasjon i teksten under.

Flyselskaper

Flyplassen Linate betjenes av en lang rekke tradisjonelle flyselskaper, deriblant SAS og Alitalia, og lavprisselskaper som easyJet.

Flyruter

 

Lokal transport

Hvis du skal på storbyferie i Milano er flyplassen Linate et opplagt sted å lande. Det går flere bybusser inn til byen med avganger flere ganger i timen, samtidig som du kan finne direktebusser med forbindelse til blant annet byens togstasjon. Billetter kan kjøpes i flyplassens ankomsthall i første etasje. Taxiholdeplassen er utenfor ankomsthallen ved utgang 5.

Bilutleie

Hvis du har bruk for leiebil kan du velge blant internasjonale bilutleieselskaper som Avis, Hertz og Budget her, i tillegg til italienske utleiere som ofte har gode tilbud. Med egen leiebil får du bedre muligheter til å utforske Campania-regionens mange severdigheter i eget tempo.

Fasiliteter på flyplassen

Det er ikke et stort utvalg av fasiliteter, men det er et par butikker og restauranter på flyplassen. I tillegg finner du blant annet en lounge, bagasjeoppbevaring, minibanker, vekselsbyråer, apotek og et postkontor.

Ankomster og avreiser

 

Adresse og kontakt

Milano Linate International Airport
20090 Milano Linate, Lombardia
Italia

Du kan se aktuell flyavganger og lese mer på flyplassens offisielle hjemmeside her.

Se flyplassens beliggenhet på kartet

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Andre flyplasser ved Milano

Ved Milano finner man dessuten den store flyplassen Milano Malpensa. Det er også mulig å fly til Bergamo flyplass, som også hos enkelte flyselskaper kalles for Milano Bergamo Airport

 

Anbefalinger for deg

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Liguria

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Lombardia

Villa Luisa Resort Wellness & Spa

San Felice del Benaco

Residence Punta Grò

Sirmione - Lugana

Sole la Fenice

Tremosine

search map