Feriebolig i Mezzegra ved Comosjøen

Residence Celeste

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Celeste er en sjarmerende gammel villa med totalt 11 leiligheter. Villaen ligger i en deilig hage mellom oliventrær og fjell, rett ovenfor Comosjøen, og kun med 10 min gange til sentrum av Mezzegra, der det også er offentlig transport.

Få innsjøen som nærmeste nabo

Fra Residence Celeste får dere en fantastisk utsikt over Comosjøen, fjellene og byen Bellagio. Det er gratis parkering på området (1 plass til hver leilighet), resepsjon, svømmebasseng (ca. 12 x 6 m), solsenger, hage med bord og stoler, samt felles vaskemaskin og tørketrummel som kan benyttes mot betaling. Ved bassengområdet er det også bad med dusj samt sauna (kan benyttes mot betaling).

Les mer om Residence Celeste

Bli tatt imot med åpne armer

Ved ankomst blir dere ønsket velkommen av Residence Celestes eier, og i tillegg får dere utlevert informasjonsmateriale som forteller litt om stedet, utfluktsmuligheter samt bl.a regler for bruk av svømmebassenget m.m.

Det er også mulig å bestille en "velkomstpakke" med det mest primære som kaffe, melk, syltetøy, honning, kjeks, pasta, brød, tomater, olje, parmesan-ost, salt og vann. I tillegg kan dere bestille en frokostkurv. Frokostkurven tilsvarer velkomstpakken i en mer enkel verjson. Den består hovedsakelig av langtidsholdbare saker som te, kaffe, kavringer og syltetøy. Melk kan også være inkludert. Prisen for frokost er for en kurv og ikke per person. Det skal visstnok være frokost nok til ca. 4 personer i kurven, som anbefales til morgenen etter ankomstkvelden, og derfor bestilles på forhånd. I tillegg er det også mulig å bestille ferskbakt morgenbrød (f.eks. brød og croissanter) - dette avtales direkte på stedet.

Leilighetene

De fleste leilighetene ligger i villaen, mens de to største ligger i hver sin bygning ca. 2 min unna. De er enkelt innredet og meget forskjellige, men alle blir løpende renovert. De er utstyrte med satellitt-tv og safe, og på kjøkkenet er det 4 gassplater, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Det er mulig å få internettilgang i leilighetene via ledning og trådløst i hagen (begge deler mot betaling).

NB: Ankomst etter kl. 20:30 er ikke mulig.

Les om leilighetene på Residence Celeste

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Colombo Residence

Sorico, Lombardia

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardia

Residence Vico

Idrosjøen, Lombardia

Anbefalinger for deg

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Hotel Villa Fraulo

Ravello, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Lombardia

search map