Feriebolig i Manerba ved Gardasjøen

Residence Belvedere

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Leiligheteshotellet ble renovert i 2012 og består av to bygninger (hotell og leiligheter). Dette er et sted som passer deg som ønsker en behagelig ferie og et godt utgangspunkt for å ta fine turer rundt Gardasjøen, hvis du føler for det. Det er et fint bassengområde hvor du kan nyte deilige dager i solstolene som står ved bassenget. Når du føler for å "henge på stranden", kan du gå ned til stranden som ligger bare noen få kilometer unna, avhengig av tempo tar det ca. 20 minutter å komme ned til sjøen.

Du har utsikt fra både bassenget og leiligheten

Bassengområdet vender ut mot sjøen og rundt svømmebassenget er det plassert parasoller og solstoler, slik at du kan slappe av i solens varmende stråler. Når det er tid for forfriskninger, kan du gå til den tilhørende snackbaren. Men før du skal ut på dagens opplevelser, kan du starte dagen med en god kopp kaffe på balkong eller terrasse med utsikt over innsjøen. Et perfekt sted for å runde av dagen og kanskje planlegge neste dag før det er på tide å gå til sengs.

Les mer om Residence Belvedere

Ristorante Terzo Tempo

Heter hotellet restaurant hvor du kan prøve ut forskjellige kulinariske retter, nasjonale og internasjonale, utarbeidet av den talentfulle kjøkkensjefen. Det er ikke bare matlaging som blir lagt merke til, men også hvordan den blir servert. Til den gode maten kan du selvfølgelig velge gode viner. Dersom du har spesielle forespørsler som vegetarisk eller glutenfritt, så vennligst gi beskjed på forhånd.

Du bor i en leilighet, som er veldig praktisk når du kan tilberede dagens måltider. Men hvis du foretrekker å ikke tenke på matlaging, kan du kjøpe både frokost, lunsj og middag.

Benytt anledningen til å se deg rundt

Du er på sjøen vestside, ca. 7 km fra den hyggelige byen Salo. Det er mye å se og utforske rundt den fantastiske Gardasjøen, selv koselige små byer som Sirmione, som ligger ca. 23 km fra Manerba del Garda. Hvis du velger å kjøre nordover (ca. 42 km) kommer du til den pittoreske Limone sul Garda, legge du til enda 10 km kan du spasere rundt blant Riva del Gardas hyggelige gater og spise lunsj på en av de fine restauranter.

Runder du sjøens sørside, til den andre siden av innsjøen, har du barnas favoritter Gardaland, Sea Life Aquarium, Caneva Aquapark og Movieland. Her kan du tilbringe timer med hårreisende underholdning og opplevelser. På denne siden av innsjøen har du også det verdensberømte vinområdet Valpolicella, hvor du kan besøke ulike vinprodusenter som har både prøvesmaking og salg. Selv Verona fortjener et besøk, med sin vakre arena, legendariske balkong og sjarmerende sentrum. Dette er bare et lite utvalg av hva du kan gjøre. Henvender du deg til resepsjonen vil de mer enn gjerne hjelpe deg med tips og råd. I løpet av sommermånedene er det lurt å kjøpe billetter i resepsjonen til Veronas ulike show.

Du bor i moderne leiligheter

De 45 leilighetene er moderne og komfortable og er fordelt over tre etasjer. De er utstyrt med Wi-Fi (mot en avgift), satellitt-TV, aircondition, safe, hårføner og en kjøkkenkrok. Hvis du velger å bo i treromsleiligheten får automatisk to kjøkkenkroker (hver med to kokeplater) og to bad, så dette er de to kombinert leiligheter med en såkalt dør. Alle leilighetene har balkong eller terrasse. Køyeseng kan forekomme. Du har utsikt over innsjøen fra soveromsvinduet.

Hotellrommene er både med og uten balkong eller terrasse og er utstyrt med Wi-Fi, satellitt-TV, aircondition, safe, hårføner og bad med dusj/badekar.

Les om leilighetene på Residence Belvedere

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Residence Belvedere

Les personlige anmeldelser av Residence Belvedere som ligger ved Gardasj√łen. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Belvedere. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 8 anmeldelser fra Residence Belvedere

Bedømmelse av Residence Belvedere

Les mer

Bedømmelse av Residence Belvedere

Les mer

Bedømmelse av Residence Belvedere

Les mer

Bedømmelse av Residence Belvedere

Les mer

Bedømmelse av Residence Belvedere

Les mer

Bedømmelse av Residence Belvedere

Les mer
 
search map