Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bo i naturskjønne omgivelser i den sørlige delen av Gardasjøen. Manerba er en liten by som ligger mellom Desenzano og Salò.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Naturlige områder med mye landbruk

Er du på jakt etter friluftsliv og landlige områder er Manerba riktig sted. Området er kjent for sine mange campingplasser, feriesentre og hoteller. Byen har et lite sentrum, men sprer seg ellers utover et større areal. I Manerba finner du et naturskjønt område med gode strender og mye landbruk som dyrker mais, vin og oliven.

Les mer om Manerba

God beliggenhet

Beliggenheten gir deg mange muligheter i forhold til utflukter ved sjøen, men også til spennende steder som Verona og Venezia.

Bestill ferieovernattinger i Manerba

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Manerba og ellers ved Gardasjøen. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map