Ferieovernattinger ved Luganosjøen

Stranden i Porlezza Luganosjøen er uspolert og rik på natur Porlezza Byen Lugano i Sveits Den italienske byen Campione d'Italia Kirke i flotte omgivelser ved grensen av Sveits Bryggen i Campione d'Italia Nyt forfriskninger langs sjøbredden Sjøpromenade i Porlezza
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Kjør rundt innsjøen og innom Sveits på veien. 67% av innsjøen er sveitsisk, mens italienerne eier de resterende 33% av dette vannbaserte paradiset. Uberørt natur og storslåtte utsikter preger den langstrakte kysten.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Følg kystlinjen og la dere sjarmere

Middelhavsklimaet her i området gjør Luganosjøen til et populært reisemål året rundt, og området har bevart sin sjarm, skjønnhet og atmosfære. Innsjøen er formet som en lang, svingete elv, og er på det smaleste kun 3 km bred. Dersom dere følger kystlinjen kommer dere til å kjøre gjennom flere pittoreske landsbyer med veneziansk arkitektur.

Les mer om Luganosjøen

Italiensk - Sveitsisk

Den østlige og den vestlige delen av sjøen ligger i Italia, mens den sentrale delen og dermed størstedelen (ca. 63%) ligger i Sveits. Sjøen (på italiensk: Lago di Lugano) er nokså kronglete, men dere kan kjøre forbi den på motorvei A4 ved Melide dammen, hvor Campione d'Italia ligger. Landskapet er fjellrikt og dramatisk, men enkelte steder finner dere noen fine strender der dere kan slikke sol og bade, som i Porlezza.

Besøk Porlezza

Porlezza er muligens Luganosjøens mest sjarmerende by, uavhengig om man spør en italiener eller en sveitser. Porlezza er en forvokst landsby, hvor dere finner litt av alt, men ikke for mye. Stemningen er intim og byen tiltrekker seg besøkende med sin vakre strand og fine historiske sentrum. I tillegg ligger Comosjøen kun 10 km unna.

Lugano er innsjøens hovedby og det er i dag usikkert på om byen gav navn til sjøen eller omvendt. Lugano ligger i Sveits og er livlig og velbesøkt. Her er det et rikt handelsliv, blomstrende parker, en sjarmerende sjøpromenade og generelt en stemning som minner om det glade 60-tallet.

Aktiviteter ved Luganosjøen

Mulighetene for aktiviteter og generell underholdning ved Luganosjøen er mange. Dere kan leie sykler og ta hjulene fatt langs de 300 km lange sykkelstiene i området, eller spenne på dere fjellskoene og dra på tur langs de samme stiene eller fjellveiene som omkranser innsjøen. Dere kan selvsagt boltre dere i det våte elementet også med vindsurfing, seiling, kajakker, kanoer og fisking.

Sjul teksten
 
 
search map