Hotell i Limone sul Garda ved Gardasjøen

Hotel Alexander

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Ute ved veien som tar deg ned til det koselige sentrum av Limone del Garda, ligger dette hotellet. Hotellet har en restaurant og bar med terrasse samt en badstue, treningsstudio og utendørsbasseng hvor du kan slappe av på varme sommerdager.

En dag ved bassenget

Det er mye å se og gjøre rundt den vakre Gardasjøen, men noen ganger er det hyggelig å bare ta det rolig. Hvis du vil slappe av, kan du gjøre dette på terrassen med noe godt å drikke eller i en av solsengene som ligger ved bassenget, med eller uten parasoller. Alternativt kan du besøke hotellets badstue og tyrkiske bad, samt slappe av i boblebadet. Du kan også brenne noen kalorier i hotellets lille treningsstudio eller ta på deg et par komfortable sko og utforske de vakre omgivelsene.

Les mer om Hotel Alexander

Finn din egen favoritt

Som sagt, har du ikke langt til byens koselige, små sentrum hvor det er fortau slik at du ikke trenger å gå frem og tilbake på veien. I byen finner du flere fine spisemuligheter å velge mellom, samt uteservering, noe som er en fordel for deg som ikke vil spise på hotellet. Ønsker du å bli "hjemme", kan du sette deg i hotellets restaurant, Il Ristorante Pizzeria Al Pirata og bestille tradisjonell mat og pizza. Drinken før eller etter måltidet kan du ta med til baren, som er åpen mellom kl. 10:00 til 00:00.

Etter måltidet kan det passe godt med en kveldstur og kanskje en god iskrem eller en kopp velsmakende kaffe. Limone sul Garda er absolutt ikke en stor by, men det finnes flere små, fine butikker av ulike slag blant de smale smugene, isbarene og uteserveringen. I tillegg til dette har du et supermarked, bank og en liten marina.

Komfortable rom

Hotel Alexander er et firestjerners hotell som vi har valgt å gi 3,5 stjerner. Det er 73 rom i forskjellige kategorier. Rommene er komfortable (mellom 22-35 m²), hvis du velger dobbeltromm (superior) eller juniorsuite har du en balkong eller terrasse med delvis sjøutsikt. Velger du et dobbeltrom standard, liggerer disse i første etasje, alle med delt terrasse uten sjøutsikt. De har alle de samme fasilitetene som; aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV, minibar, safe og bad med dusj/badekar og hårføner.

Les om rommene på Hotel Alexander

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map