Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mest populære byer ved Maggioresjøen

Alle byer ved Maggioresjøen

Maggioresjøen er Italias nest-største innsjø og sprer seg over to italienske regioner; Piemonte og Lombardia. Dersom dere kommer kjørende til Italia fra Sveits er Maggioresjøen med dens grønne bredder og klare vann det første dere møter.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

La dere fascinere av østkysten

Maccagno ligger i den nordlige delen av sjøen, og er et av de minst turistifiserte stedene i omrrådet. Det er en hyggelig by og en portal til flere turstier i området. Dere kan for eksempel ta turen til byen Curiglia, og hvis dere forsetter langs et eseltråkk 500 meter videre opp, kan dere nå landsbyen Monteviasco. Det er ingen andre veier som fører dit og det er først nylig at det har blitt mulig å komme dit med taubane.

Luino ligger litt sør for Maccagno og hvis dere tenker dere innom der anbefaler vi å dra dit på onsdager. Da finner Maggioresjøens største marked sted her, og det er masse liv. I byens historiske sentrum kan dere dessuten tilbringe noen timer i gode vin- og matbutikker.

Laveno byr på de mest merkverdige ting. Byens hovedindustri er keramikk og dere kan besøke et keramikkmuseum med all slags merkelige og unike utstillinger. I desember kan dere også besøke en julekrybbe - som ligger under sjøen! Fra Lavano kan dere via svevbanen komme dere til Sasso del Ferro, der dere får en fantastisk utsikt over Alpene.

Les mer om Maggioresjøen

Forelsk dere i Borromeo-øyene

Isola Bella (Den pene øy) var inntil 1700-tallet ikke noe annet enn en bar klippe som steg opp av vannflaten. Men så kom dagen da greven Carlo III Borromeo bestemte seg for å gi sin kone en paradis-øy. Den bare og tomme klippen ble forvandlet til en overdådig barokkhage med grotter, fossefall, statuer, trapper, søyler, kunstklippede hekker og selvfølgelig en flokk vakre og majestetiske påfugler.

De andre øyene i den lille øy-gruppen er Isola dei Pescatori og Isola Madre. Isola dei Pescatori (Fiskernes øy) har bevart deler av sin opprinnelighet, og her kan dere finne restauranter og barer der dere kan få kontakt med lokalbefolkningen. Isola Madre har også flotte palasser og storslåtte hager, men er en smule mindre ekstravagant enn storesøsteren Isola Bella.

Gå i kongelige fotsport i Baveno

Baveno ligger litt nord for Stresa. Her ferierte Dronning Victoria i 1879 og er en av hovedgrunnen for de mange engelske charterturistene som hvert år strømmer til byen. Fra Baveno kan dere bla. besøke Mergozzosjøen, den lille avstikkeren til Maggioresjøen, eller hva med å ta turen opp til Camoscio-berget og beundre de karakteristiske rosa granittsteinene på veien?

Byen Verbania ligger i den pene delen av Maggioresjøens industriområde, og er Maggioresjøens hovedby. Her finner dere sjøens mildeste klima som inspirerte den skotske soldaten Kaptein McEachern til å oppføre en stor botanisk hage her på 30-tallet. Hagen heter Villa Taranto og har en imponerende samling av mer enn 20.000 forskjellige plantearter hentet fra hele verden.

Dersom dere besøker Cannobio, må dere innom det hellige kappellet Santuario della Pietà som ble bygget i 1522, der - ifølge legendene - et Madonna-bilde på mirakuløst vis begynte å felle tårer. Den gamle delen av det hyggelige bysentrumet er fullt av smale gater dere kan gå dere vill i, og den pastellfargede kystfasaden i Cannobio gjør byen til en av de vakreste ved Maggioresjøen. Dere kommer dere lett hit med både bil, båt og buss.

Hopp på Lago Maggiore Express


Maggioresjøen byr sine besøkende en usedvanlig opplevelse med Lago Maggiore Express; en enestående mulighet til å oppleve innsjøen og dens omkringliggende fjell - både i Italia og Sveits. Turen vil by på sjøpromenader langs Maggioresjøens kyst, dramatisk fjellandskap i dalene Centovalli, Valle Vigezzo og Val d"Ossola samt besøk i de karakteristiske middelalderbyene langs ruten. Dere kan gå på hvor som helst på ruten som gjennomføres med båt på Maggioresjøen og med tog på land. Det er også å bestille frokost underveis. Billettene kan kjøpes for en eller to dager på togselskapet eller turistkontorene i de respektive byene.

Les mer på Lago Maggiore Express
(hjemmeside på italiensk, engelsk, fransk og tysk)

Klare for å bestille ferieovernattingene deres ved Maggioresjøen?

Ta en titt i vår håndplukkede katalog stappfull av flotte ferieovernattinger ved å bruke søkemotoren øverst på siden, og se hva som får hjertene deres til å slå litt fortere. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller og selvbetjente ferieleiligheter ved Maggioresjøen, både i Piemonte og Lombardia. Alle ferieovernattingsstedene blir besøkt jevnlig av våre medarbeidere for å sørge for at de lever opp til vår standard. Spør gjerne en av våre erfarne reiseeksperter om gratis tips og råd; bare send oss en email ved å bruke lenken på toppen av siden, bruk telefonnummeret til høyre på siden for å ringe oss eller slå av en prat via chat-alternativet til venstre. Med over 15 års erfaring med reiser i Italia kan vi hjelpe dere med å skreddersy den perfekte ferien deres ved Maggioresjøen.

Sjul teksten
 
 
search map