Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byens historiske sentrum ligger rundt Piazza Garibaldi med en fontene og statuen av den italienske helten med samme navn. Ønsker du mer handelsliv bør du definitivt vurdere å avlegge byen et besøk på en tirsdag, da er det matmarked - eller på fredag, da er det et litt større marked med både mat og klær.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Seværdige attraksjoner

En av byens hovedattraksjoner er kirken Sant'Andrea som ble grunnlagt på 600-tallet, men i dag står den som den så ut på 1100-tallet. Kirken har beholdt sitt romanske klokketårn og er vakkert dekorert med fresker og malerier. Et av maleriene forestiller Sankt Mikael, som med sitt spyd sal til å spidde dragen - dette er malt av den kjente maleren Francesco Hayez. Fra havnen kan du gjøre som vann kommende turister og ta en tur til øya Montisola, som blant annet er kjent for sine håndlagde fiskenett eller på cruise i sjøen.

I juli kan du oppleve Iseo Jazz Festival i byen.

Les mer om Iseo

Sjul teksten
 
 
search map