Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Legg ferien din til Gravedona som ligger innbydende til på den vestlige bredden av den nordligste delen av Comosjøen. Byen med de fargerike husene og det harmoniske inntrykket danner et vakkert bindeledd mellom sjøens speil og de dramatiske fjellskråningene som ligger bak.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Livlig stemning du kan glede deg over

I denne byen opplever du en god balanse mellom ro og sommerferiestemning på samme tid. Ved byens inngang finner du både bensinstasjon og en stor matbutikk, men den vakre sjøpromenaden (som er stengt for trafikk om sommeren) byr på flere kaffebarer, isbarer og ca. seks spisesteder. Byens kulturelle samlingspunkt er Palazzo Gallio, som ligger i den nordlige enden av byen. I denne vakre bygningen fra midten av 1500-tallet kan du oppleve både konserter og utstillinger. Første og tredje onsdag i måneden vil du se at det er ekstra liv i byen fordi det er markedsdag. Ønsker du å utforske området kan du dessuten finne gode sykkelruter langs sjøen.

Les mer om Gravedona

Båtfart og utfluktsmuligheter

Du kan enkelt besøke andre byer ved Comosjøen med ferjeavganger fra Gravedona. Fergeleiet ligger midt i Gravedona, og forbinder byen til resten av sjøen. Om sommeren er avgangene hyppige. Kjører du 1 ½ time fra Gravedona kommer du til skistedet St. Moritz i Sveits. Eller du kan besøke den historiske byen Chiavenna, som ligger på veien til St. Moritz. Her finner du mange koselige kaffebarer, en gammel bydel og en fin bekk som deler byen i to.

Sammenslåing av to byer

Nabobyen Consiglio di Rumo, er sammen med andre småkommuner i nabolaget nå blitt slått sammen med Gravedona, og deres nye offisielle navn er Gravedona ed Uniti.

Sjul teksten
 
 
search map