Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gargnano er en av de mange små byer som ligger helt nede ved Gardasjøen på den vestlige siden mellom Gardone og Limone.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Autentisk by med sjarm

Gargnano gjør ikke mye ut av seg, og pga. beliggenheten er det tusenvis av turister som hver dag passerer uten å vite om den, og det er nok hell i uhell. Hell selvfølgelig fordi Gargnano er en av de få byene ved sjøen som har bevart sin opprindelige sjarm, og er full av lokale innbyggere som lever det livet de alltid har gjort. Uhell fordi det er en utrolig flott by med mange spennede muligheter.

Byen har en liten havn, og en hovedgate full av små lokale butikker. Gargnanos stolthet er nok Musolinis berømte "Villa Feltrinelli" som idag er et av de mest berømte hoteller i verden. Det ligger helt avsides i en park ved sjøen, og kan ikke besøkes av alle.

Gargnano er også et godt utgangspunkt for turer langs sjøen og de omkringliggende fjell.

Dersom man liker fjellkjøring, er det absolutt et must å kjøre til demningen ved Valvestinosjøen. Veien starter rett utenfor byen, og dersom man fortsetter forbi Valvestino, kommer man til Idrosjøen -som ligger på den andre siden av fjellet-. Derfra kan man forsette enten mot nord via Ledrosjøen til Riva, eller mot syd, hvor man kommer tilbake til Salò.

Les mer om Gargnano

Sjul teksten
 
 
search map