Hotell i Gardone Riviera ved Gardasjøen

Hotel Ville Montefiori

 
Hotel Ville Montefiori er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Ville Montefiori er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Gardone Riviera her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ville Montefiori består av tre praktfulle Art Nouveau-villaer, et nyere tilbygg og et tårn fra det 15. århundret. Hele komplekset ligger fantastisk til i byen Gardone RivieraGardasjøens vestlige bredder, omkranset av en stor park med oliventrær, palmer og en lang rekke andre trær. Fra villaene får du en storslått og uforglemmelig utsikt over selve Gardasjøen.

Edens hage

Fra de store terrassene får du adgang til hagen med et hav av duftende blomster. Her hersker en rolig atmosfære som er ideell for deg som ønsker en tilbaketrukket og fredelig ferie, men fortsatt med kort avstand til byliv og Gardasjøen. Hotellet Ville Montefiori ligger 200 meter fra innsjøen og 150 meter fra bykjernen i Gardone Riviera.

Ville Montefiori tilbyr både innen- og utendørsbasseng, tennisbane og spa. Frokosten inntar du på terrassen i sommermånedene eller i den smakfulle restauranten der du også kan spise middag om kvelden.

Les mer om Hotel Ville Montefiori

Majestetiske rom

Utsmykningen av rommene er preget av en spesiell sans for detaljer. Det bidrar til å gjøre oppholdet ditt til en opplevelse som tar deg flere år tilbake i tid. Bruken av treverk, gylne lister og elegante tepper beriker disse "tilfluktsstedene" og skaper en eksklusiv ramme rundt hotellet.

Standard-rommene er små og dekorerte i forskjellige farger, f.eks. blå, gul, rosa eller grønn. Deluxe-rommene er større og ligger i det nyeste bygget, og har en mer elegant innredning.

Ikke alle rommene har balkong.

Les om rommene på Hotel Ville Montefiori

Sjul teksten
 
 
search map