Anmeldelser av Hotel Villa Sofia

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Villa Sofia

Les personlige anmeldelser av Hotel Villa Sofia som ligger ved Gardasj√łen. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Villa Sofia. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2009
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Bjarte og familien fra Jakobsli i Norge boede på Hotel Villa Sofia i Gardone Riviera fra d. 1. til d. 15. oktober 2007.

Villa Sofia i byen Gardone Riviera var det perfekte valget for oss med en liten gutt på tre år. Hotellet lå i flott og grønne omgivelser i nærhet til både turistområdene nede ved sjøen og den sjarmerende gamlebyen like ovenfor. Lekeplass var også lett tilgjengelig. Kjempehyggelig og meget hjelpsomt personale på hotellet, og selve rommet var av ypperste klasse... Stort og behagelig med god plass til ekstra seng.

I løpet av to uker benyttet vi det lokale båttilbudet på sjøen og buss/drosje til Desanzano for tog videre til Verona, Venezia og Milano. Nabobyen til Gardone Riviera, Salò, var en del større med en lengre gågate og flere butikker (og en større lekeplass), så denne byen besøkte vi også ofte. Buss på 5-6 min, alternativt gange langs en noe trafikkert vei... Det blir nok en ny tur :)

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2007
Antall reisende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map