Hotell i Gardone Riviera ved Gardasjøen

Hotel Villa Sofia

Utsikt fra Hotel Villa Sofia, Gardone Riviera Eksempel på Dobbeltværelse (classic) Eksempel på Dobbeltværelse (deluxe) med sjøutsikt og balkong/terrasse Eksempel på Dobbeltværelse (deluxe) med sjøutsikt og balkong/terrasse Eksempel på Dobbeltværelse (deluxe) med sjøutsikt og balkong/terrasse Eksempel på Dobbeltværelse (deluxe) med sjøutsikt og balkong/terrasse
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Villa Sofia er et historisk villa fra begynnelsen av 1900-tallet, som er blitt innredet til et av Gardasjøens hyggeligste hotell. Man føler at man har kommet til paradis.......

Hotellet ligger i en flott parklignende hage, ca 1 km fra sjøen i et rolig område med andre villaer (de fleste stammer fra 1920'årene). Fra de øverste rommene og takterrassen har man en fantastisk utsikt over Gardasjøen, men ellers må man nøye seg med duften fra blomstene og fuglenes sang.

Les mer om Hotel Villa Sofia

Villaen har tidligere vært Pensione Hohl, men da de nye eierne overtok i 2001 ble stedet totalrenovert. Hotellet gjennåpnet i 2004 og fremstår idag som et eksklusivt førsteklasses hotell, hvor interiøret primært er i en elegant liberty stil.

Fra veien som går forbi villaen kommer man inn i parken. Her finner man hotellets parkeringsplass, det flotte svømmebassenget og terrassen -med utendørs servering- og også mulighet for en lett lunsj. Hotellet har dessuten resepsjon, frokostrestaurant og bar.

Hotel Villa Sofia har totalt 34 rom, og alle er med telefon, satelitt-tv, minibar, aircondition, safe, balkong samt bad med dusj eller badekar, hårføner og toalett.
Standardrom med balkong og utsikt mot sjøen.
Superiorrom med balkong og delvis utsikt mot sjøen.
De luxe rom med balkong og direkte utsikt mot sjøen.

Les om rommene på Hotel Villa Sofia

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map