Feriebolig i Gardone Riviera ved Gardasjøen

Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments

Frokosten serveres her
 
Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Gardone Riviera her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Villa Florida ligger i Gardone Riviera oppe i fjellsiden langs veien som går rundt sjøen. Herfra får dere en herlig utsikt over innsjøen og halvøya Sirmione. Nærmeste strand er offentlig (gratis) og ligger ca 150 meter fra hotellet.

Innbydende grønne omgivelser

Hotel Villa Florida har vært eid og styrt av familien Cipani i flere tiår. De eier seks hektar jord som er dekket av oliventrær rundt hotellet, og familien produserer olje av fruktene herfra etter tradisjonell oppskrift. I tillegg til olivenplantasjen har Cipani-familien også flere tre- og steinhus, der det dyrkes sitroner, mandariner og appelsiner. Klimaet ved sjøen er meget mildt og ved å beskytte trærne i husene i de kalde årstidene kan de overleve og produsere frukt. I tillegg til de nyttige trærne finner dere også mange flotte blomster som bougainvilleaer, oleandere og geranier.

Les mer om Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments

Stort basseng og soldekk

På Hotel Villa Florida finner dere blant annet et flott svømmebasseng (27 x 9 meter) med tilhørende soldekk og utsikt over innsjøen, et velværesenter med sauna og massasje (mot betaling), et felles grillområde til gjestenes disposisjon og et stort sjakkspill i hagen. Ellers er det også en resepsjon her der dere kan få hjelp av det trivelige personalet, en parkeringsplass til leiebilen og et vaskerom med vaskemaskin - veldig praktisk ved lengre opphold. Det er også mulig å få servert frokost i leiligheten om morgenen (mot betaling). På kvelden kan dere enten lage mat selv, eller spise på en av de nærliggende restaurantene (resepsjonen kommer gjerne med anbefalinger, og hjelper gladelig til med bordbestilling).

Pen innredning

Alle leilighetene er pent innredet og har telefon, satelitt-tv, safe, samt hårføner på badet. Dessuten har leilighetene innsjøutsikt som blir bedre desto høyere dere bor på hotellet. Selv om det er snakk om leiligheter med plass til opp imot fire personer, er vårt inntrykk at dette stedet er mer velegnet til par enn til barnefamilier.

Leilighetene på Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments

Suite med 2 + 1 soveplasser (med terrasse/balkong & sjøutsikt)

Leilighetene er ca 37 m² store og ligger ved svømmebassenget med en flott utsikt mot sjøen. Taket er håndmalt med forskjellige motiver, og møbleringen er moderne og elegant. Leilighetene innholder en stue med tekjøkken (oppvaskmaskin og mikrobølgeovn - dersom dere ønsker å benytte dere av kjøkkenet betales et engangsgebyr på stedet), spisebord og sofa, en soveavdeling med dobbeltseng eller to enkeltsenger, et bad med toalett og jacuzzi-dusj, samt hårføner.

Sjul teksten
 
 
search map