Hotell i Gardone Riviera ved Gardasjøen

Hotel Du Lac

 
Hotel Du Lac er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Du Lac er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Gardone Riviera her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Du Lac ligger rett ved den hyggelige innsjøpromenaden i vakre Gardone Riviera. Her nyter du ferien i en autentisk by på Gardasjøens vestlige bredde. I tillegg til den elegante promenaden byr Gardone på flere kaféer, restauranter og butikker.

Hotell direkte ved innsjøen

Herfra kan du beundre utsikten mot fjellene på andre siden av innsjøen. Hotel Du Lac er et 3-stjerners badehotell med en avslappet atmosfære. Det ble bygget i 1950, men gjennomgikk en omfattende renovering og ble modernisert i 1995. Hotellet er fordelt på fem etasjer og har totalt 39 rom.

Les mer om Hotel Du Lac

Flere fasiliteter gjør ferien komfortabel

^
Hotel Du Lac har resepsjon, oppholdsrom med satellitt-tv, heis, restaurant og bar med både innendørs- og utendørs servering. Da hotellet ligger i det historiske sentrumet der bilkjøring er forbundt pga. miljøsone er det ikke parkering på hotellet. De nærmeste parkeringsmulighetene ligger ca. 300 meter fra hotellet. Du kan også fint ankomme hotellet med buss da det er bussholdeplass like i nærheten.

Rom med balkong og innsjøutsikt

Alle rommene er enkelt innredet og utstyrte med satellitt-tv, telefon, aircondition og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Standard-rommene er de minste i størrelse, og har plass til to personer. Rommene med innsjøutsikt har plass til opptil fire personer under forutsetning av den tredje og fjerde personen sover i køyeseng.

Les om rommene på Hotel Du Lac

Sjul teksten
 
 
search map