Kun opphold
Fly + opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn
Rom / leilighet 1
Alder på barn
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Finn noe for alle i dette allsidige området; små, rolige fiskerlandsbyer langs kysten og større, spennende byer stappfulle av aktiviteter kombinert med imponerende fjell i naturskjønt landskap gjør det umulig å kjede seg. Spør gjerne en av våre erfarne reiseeksperter om råd eller ta en titt i katalogen og velg hva som passer best for dere.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Velg deres ferieleilighet eller hotell ved Gardasjøen

Dere kan velge blant vårt håndplukkede utvalg av selvbetjente leiligheter og hoteller i sjarmerende byer langs den langstrakte kysten og i de naturskjønne åsene rundt Gardasjøen. Våre erfarne reiseeksperter stiller mer enn gjerne med råd og tips, eller dere kan ta en titt i katalogen vår og finne noe som passer for dere.

Les mer om Gardasjøen

Besøk de sjarmerende byene rundt Gardasjøen

Hovedbyen er Garda by, strategisk plassert på sør-øst-kysten med en innbydende strandpromenade og et hav av restauranter, butikker og trivelig feriestemning. Malcesine med sitt middelalderslott, vakre piazza og brosteinsbelagte gater er en av de mest sjarmerende byene langs Gardasjøens kyst. Herfra kan du ta taubanen opp til Monte Baldo og nyte den spektakulære utsikten. Riva del Garda er kjent som Gardasjøens nordlige skatt med sine brede strender og naturskjønne utsikter, for ikke å glemme Limone sul Garda; en herlig fiskerlandsby med duftende sitrontrær og middelaldersk preg. Vinbyen Bardolino ligger på sør-øst-kysten med vingårder som strekker seg helt bort til naboen - vindistriktet Valpolicella – og er definitivt verdt å utforske.

Utforsk området

Det kryr av utfluktsmuligheter herfra, enten opp til Dolomittene eller til de mindre innsjøene Tenno, Ledro og Iseo. Dere kan også la dere fascinere av de berømte attraksjonene i Verona og Venezia, og gå ikke glipp av den vidunderlige turen langs Minico-elva ned til Mantova hvor dere kan besøke den nydelige blomsterhagen ”Parco Sigurta” underveis. I både nord og vest steiler de majestetiske fjellene vertikalt opp fra innsjøen, og kjøreturen fra Gardone opp til Riva kan ta pusten fra de fleste der den smyger seg langs fjellsidene og gjennom tunneler.

Ta en kjøretur rundt Gardasjøen

Veien rundt sjøen er full av svinger og det er tunneler på begge sider av den nordlige delen, samt en del sikkerhetsutstyr som nå er bygget opp mot steinras o.l. som tidligere gjorde at veien ofte måtte stenge. Alt dette gjør kjøreturen langsom og spennende, så vær oppmerksom på at en kjøretur rundt sjøen kan ta tid. På søndager er sjøen et yndet utfluktsmål for beboerne fra de store byene som Milano, Brescia, Verona, Trento og Bolzano så bilkøer er ikke sjeldne mot slutten av helgen.

Vær aktive ved Gardasjøen

Innsjøen har mye å tilby innen aktiviteter og er ansett som en av de beste stedene for hang-gliding, paragliding, vindsurfing og seiling. I byen Malcesine kan dere leie terrengsykler som blir transportert opp på toppen av fjellet Monte Baldo, hvor dere kan hente syklene etter en luftig tur med taubanen og følge stier rundt innsjøen eller utforske fjellsidene. Hvis dere reiser med barn og unge (eller veldig eventyrlystne voksne) er Gardaland på sørkysten definitvt verdt å ta med i planene. Denne enorme fornøyelsesparken er fylt med karuseller og underholdning og kan lett fylle en hel dag om ikke mer av ferien deres. Det behagelige klimaet, det fantastiske landskapet, alle de interessante historiske plassene og den imøtekommende lokalbefolkningen gjør Gardasjøen til et internasjonalt anerkjent feristed verdt å få med seg.

Kryss Gardasjøen med båt
Et annet spennende alternativ er å hoppe ombord en av fergene (som går fra mars til tidlig november) og krysse innsjøen enten på kortsiden eller langsiden samtidig som den stopper i de største byene. Dere kan til og med skaffe dere hop on/hop off-dagsbilletter som gir dere tilgang til ubegrensede turer hele dagen. På den måten kan dere få sett mange av byene langs kysten uten å kjøre bil. Her er rutetabellen: Lake Ferries

Sykkelutleie
I byen Costermano del Garda finnes det mulighet for å leie sykler, som dere kan få levert langs hele sjøen. Prisene ligger på ca. 35-40 euro pr. sykkel inkl. levering. For ytterligere informasjon se: Bike Store

Klare for å bestille ferien deres ved Gardasjøen?

Dere kan søke i katalogen vår fylt med håndplukkede ferieleiligheter og hoteller ved å bruke søkemotoren på toppen av denne siden og se hva som passer for dere. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Våre erfarne reisekonsulenter stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reise i Italia, og har det som trengs for å sikre deg en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 

Populært i Lombardia

search map