Feriebolig i Domaso ved Comosjøen

Residence Geranio

Innbydende basseng med plass til alle Møblert balkong der du kan innta måltidene dine Innsjøstrand og promenade bare 150 meter unna
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bassenget med innebygget barnebasseng er Residence Geranios største attraksjon og fungerer som det naturlige samlingspunkt på stedet. På den ene siden av bassenget (ned mot innsjøen) ligger leilighetene fordelt på to forskjellige bygninger - mens på den andre siden av bassenget går kystveien. Det betyr både at stedet ligger på rett side av kystveien, og at du kjapt og greit kommer deg til nærmeste shopping- og spisemuligheter. Ved siden av Residence Geranio ligger det hele to supermarkeder, en pizzeria, iskiosk og kaffebarer.

Få adgang til stranden

Den offentlige innsjøstranden ligger knappe 150 meter unna via deres egen private sti gjennom campingplassen ved siden av. Nede ved stranden er det både piknik-avdeling og dusj. Stranden er naturlig nok ikke som Middelhavets gyldne sandstrender, men for en innsjøstrand å være er den ganske fin - og faktisk en av de få barnevennlige strendene ved Comosjøen. Stranden består av en blanding av småstein, sand og grus.

Barna dine kommer til å elske det

Er du på jakt etter basseng, strand, sentral beliggenhet og noe som passer for barna, er Residence Geranio det perfekte stedet for deg. Til gjengjeld må du se gjennom fingrene med at leilighetene ikke er i topp stand og moderniserte. Samtidig rommer de alle de grunnleggende tingene du behøver for å få en deilig sommerferie. Det er dessuten mulig å låne barneseng og barnestol på stedet. Og barna dine kommer sikkert til å sette pris på lekeplassen, bordtennis, huskestativet og ballbanen.

Kom med bil

Vertene tilbyr kjølig parkering i deres garasje til en rimelig ukespris, så slipper du at bilen er kokvarm når du skal bruke den. Hvis du ikke ønsker å parkere i garasjen finnes det også 4-6 parkeringsplasser under åpen himmel som er gratis og benyttes etter "førstemann til mølla"-prinsippet (de kan ikke forhåndsbestilles).

Les mer om Residence Geranio

Få frokost på døren

Det er mulig å bestille frokost og stedet har en liten frokostsal. Frokosten består av kaffe/te, juice, nybakt brød, smør, honning, frukt og pålegg - og kan variere litt i uttrykket avhengig av sesongene for frukt og så videre. Vennligst avtal med vertinnen en dag i forkant om du ønsker frokost under oppholdet.

Rom eller leilighet med kjøkkenkrok

Du kan velge å bo i rom eller leilighet med mulighet for selvbetjening. Alle har en form for uteplass, enten som balkong, terrasse eller plass i hagen.

Leilighetene på Residence Geranio

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map