Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I tillegg til et lite historisk sentrum er Domasos fortrinn utvilsomt den vakre sjøpromenaden som både er gangbar eller kan oppleves på to hjul. Promenaden fører blant annet forbi den eldre delen av Domaso og videre til den meget barnevennlige sjøstranden som består av småstein og ikke blir så raskt dypt. Den slags er det ikke mange av lags Comosjøens bredder. Den lille byen Domaso huser selvfølgelig bank, bakeri, restauranter og supermarkeder.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Utforsk området i alle retninger

Hvis du vil ut og se deg rundt kunne en dagstur gå til den veldig pene byen Chiavenna (nordover mot Sveits) eller den vakre dalen Valtellina (mot Sondrio). Valtellina er spesielt kjent for sine kraftige rødviner som nesten er verdt hele turen. Prøv varianter som Grumello, Inferno, Sasella eller Sforzato. Alternativt kan du kjøre Comosjøen rundt - eller eventuelt halvere tur med en av bilfergene som konstant seiler på kryss og tvers på den sentrale delen av sjøen. Til slutt er Luganosjøen også verdt et besøk.

Les mer om Domaso

Sjul teksten
 
 
search map