Feriebolig i Desenzano del Garda ved Gardasjøen

Residence Villa Maria

 
Residence Villa Maria er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Villa Maria er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Desenzano del Garda her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Villa Maria ligger i et stille og stort grøntområde ca. 1-2 km fra Desenzano sentrum og 300 meter fra innsjøen.

Komplekset er utstyrt hage med svømmebasseng og barnebasseng med terrasse med parasoller og solsenger. Det finnes også tennisbaner, sykkelutleie, boccia, og parkering. På det nærliggende hotellet, er det også en bar og restaurant.

Les mer om Residence Villa Maria

Treromshus med 3/6 soveplasser:
- Villa Maria består av 24 små villaer alle på ca. 65 m². Alle villaene har en oppholdsstue med kjøkkenkrok, TV, telefon, safe, aircondition (mot tillegg) og sovesofa, soverom med dobbeltseng, soverom med to enkeltsenger og bad med dusj og hårføner.

Leilighetene på Residence Villa Maria

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Villa Maria

Les personlige anmeldelser av Residence Villa Maria som ligger ved Gardasjøen. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Villa Maria. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Villa Maria

Bedømmelse av Residence Villa Maria

Les mer

Bedømmelse av Residence Villa Maria

Les mer

Bedømmelse av Residence Villa Maria

Les mer

Werner og familie fra Sortland i Norge boede på Residence Villa Maria i Desenzano del Garda fra d. 30. juni til d. 7. juli 2012.

Vi hadde et flott opphold på Residence Santa Maria. Det var rent og pent både inne i leiligheten og på uteområdet. Poolområdet var flott, og det var alltid plass ved poolen! Tennisbanen ble brukt flere ganger, og restauranten på hotellet var upåklagelig?.
Det var praktisk avstand til stranden, og buss til sentrum gikk hver halvtime, så det var lett å komme seg til og fra.
Vi kunne kanskje tenkt oss et skift av håndklær i løpet av uka. Det ble en del dusjing, og uten dusjforheng ble det mye søl på gulvet. Når det gjelder utstyret i boligen var det helt ok, men vinglass var ikke å finne noe sted. Det er jo pussig, når området flommer over av god vin som gjestene vil smake på.
Vi har reist med In-Italia tidligere også, og det gjør vi gjerne igjen!

Les mer

Bedømmelse av Residence Villa Maria

Les mer

Bedømmelse av Residence Villa Maria

Les mer
 
search map