Hotell i Desenzano del Garda ved Gardasjøen

Palace Hotel Desenzano

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotellet har ikke egen restaurant, men du har flere å velge mellom innen kort gangavstand. Fra Palace Hotel kan du ta mange flotte utflukter og du er nær den pittoreske lille byen Sirmione samt koselige Desenzano del Garda med sitt hyggelige utvalg.

To flotte utendørs basseng

På hotellet er det to basseng å velge mellom. Det ene finner du i hagen, i tillegg til solsenger og parasoller er det vannmassasje. Det andre med saltvann, ligger med panoramautsikt over sjøen og omegn, det er åpent selv i vintermånedene da det er oppvarmet. Hvis du foretrekker en dukkert i sjøen, har du ca. 200 meter til det lille badeområdet Spiaggia La Zattera hvor du kan leie solsenger og parasoller. Til den lille havnen i Porto Zattera er det ca. 350 meter. Her har du mulighet til å leie båt og ta en fin tur på sjøen.

Aktivitet eller avslapning

Når du har lyst til å aktivere deg selv, kan du enten spasere langs sjøen eller låne en sykkel på hotellet (etter tilgjengelighet) og ta deg rundt på to hjul. Hvis du liker å spille tennis, er det mulighet for dette ca. 3 km unna, golfbanen ligger 8 km. fra hotellet. Reiser du med barn kan kanskje minigolf være interessant, det ligger ca. 5 km unna og ca. 4 km. fra hotellet kan du ta ulike vannsporter.

"Hjemme" kan du slappe av i en av bassengene eller besøke hotellets lille velværesenter hvor du har badstue og tyrkisk bad. Du kan også bestille massasje og ulike behandlinger. Gi gjerne neskjed i god tid, da det i perioder kan være vanskelig å få en tid som passer.

Les mer om Palace Hotel Desenzano

Du kan godt la bilen stå

Det er mange flotte spisesteder å velge mellom rundt Gardasjøen, men hvis du foretrekker å la bilen stå en kveld, går det fint. Den nærmeste restauranten ligger noen få hundre meter unna, legger du til ca. 150 meter dukker neste opp. Vi har selv testet La Zattera Grill, som ligger ca. 350 meter fra Palace Hotel, og i tillegg til den fine beliggenheten ved siden av vannet smakte maten veldig bra.

For større variasjon kan du enten dra til Sirmione eller hyggelig Desenzano del Garda, hvor du har flere spisemuligheter å velge mellom. Både i Desenzano og Sirmione finner du også butikker av ulike slag, tobakksbutikker, banker, apotek og m.m. Fra Desenzano kan du ta lokale busser til forskjellige steder som Verona, Riva del Garda, Peschiera og Salò for å nevne noen interessante destinasjoner.

Nydelige utflukter venter på deg

Det er mye å se og gjøre i området, både rundt Gardasjøen som på landsbygda. Foruten de koselige byene Sirmione, Lazise, ??Bardolino og Malcesine, kan du besøke Operabyen Verona med sitt sjarmerende sentrum og gode shoppingmuligheter. Liker du vin og spesielt Amarone, kan du ta en tur til Valpolicella vinområdet. Du kan også besøke nærliggende Soave eller ta en heldag for å komme til det fantastiske Prosecco-området og Venezia.

Hyggelige og moderne rom

På Palace Hotel er det 85 rom i forskjellige kategorier som alle har samme stil med lyse møbler. De er utstyrt med aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV, minibar, safe, kaffe- og tekoker, bad med dusj eller badekar, hårføner, badekåpe og tøfler.

Les om rommene på Palace Hotel Desenzano

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map