Hotell i Desenzano del Garda ved Gardasjøen

Opera og vin ved Gardasjøen - 8 dager

 
Opera og vin ved Gardasjøen - 8 dager er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Opera og vin ved Gardasjøen - 8 dager er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Desenzano del Garda her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Musikk og vin er en veldig fin kombinasjon, spesielt hvis du er i Italia. I denne pakken tilbyr vi deg begge deler. Når det gjelder valg av opera har vi valgt et kjent verk, nemlig den elskede Aida.

Innkvarteringen kan være et annet hotell enn det som er oppført, skulle det skje vil du bli varslet kort tid etter at du har bestilt. Standarden og betingelsene er de samme. Denne turen kan du bestille i perioden 22/6-1/9.


Hoteller på reisen
Dagsprogram
Galleri
Priser og Avreiseinformasjon

En reise i kjærlighetens tegn

Verona anses som en verdig kjærlighetsby, og sammen med den fantastiske Gardasjøen har du den perfekte setting for en romantisk ferie. Du kommer til å nyte søte toner som stiger til høyere høyder i Veronas åpne arena. Du vil også få en 30-minutters båttur utenfor den pittoreske byen Sirmione og ta en runde til en av verdens mest berømte og elskede vinområder, nemlig Valpolicella, kjent for sine Amarone-viner.

En herlig uke i pittoreske omgivelser


Denne pakken, hvor opera og vin er i fokus, inkluderer syv overnattinger med frokost. Du kommer til hotellet, sjekker inn, om kvelden kan du slappe av og utforske omgivelsene. Sitt ned på en fin kafé, med kald forfriskning og nyt atmosfæren. Hvilken dag du drar på en båttur, eller besøke en vingård, avhengig av hvilken dag du velger å gå i operaen.

Privat båttur, vinsmaking og opera


Pakken inneholder en privat båttur rundt Sirmione-halvøya. Båten går fra slottet Scaglieros havn og seile rundt halvøya i ca. 30 minutter. Fra båt kan du se Maria Callas villa fra 1920, termalbadet og Catullos grotter, Grotte di Catullo, som er en gammel romersk villa . Før du kommer tilbake, kan du også beundre slottets arkitektur fra sjøsiden. En annen dag i uken, er dedikert til å utforske området nærmere. Du vil besøke den vakre vinregionen Valpolicella som ligger øst, ca. 40 km. fra Sirmione og 13 km. fra Verona. Det er et område som er rik på både historie og vakker natur. Du besøker en familiedrevet vingård i hjertet av Valpolicella, hvor du kan ta en tur i vinfeltet og besøke den underjordiske Bottaia hvor du kan prøvesmaka noen av vinene direkte fra vin fatene. Etter turen får du prøve noen av de mest berømte viner fra Valpolicella, som Ripasso, Amarone og Recioto - samt serveres de sammen med lokale spesialiteter. Når det kommer til operaen, er vi overbevist om at du vil få en fantastsik opplevelse i den romantiske byen Verona og dens åpne arena. Verona, som ligger ca. 38 km. fra Sirmione, tilbyr også et koselig sentrum med smale smug, flotte restauranter og shopping. Selvfølgelig bør du se på Julia's balkong og andre berømte steder som figurerer Romeo og Julia.

Det er mye mer å se og oppleve


Rundt innsjøen er det flere steder som er vel verdt et besøk. Du har koselige byer som Lazise, ??Garda, Bardolino og Malcesine bare for å nevne noen. Hvis du har tid, bør du også passe på å besøke Borghetto Sul Mincio, en unik og flott liten by som regnes som en av landets vakreste.


Du bor med komfort på firestjerners hoteller

Du bor i dobbeltrom med dobbeltseng eller enkeltsenger, bad med dusj eller badekar. Fasilitetene inkluderer minimum satellitt-TV, minibar, safe og hårføner.

Dagsprogram

Dette er ett forslag på hvordan ditt dagsprogram kan se ut. Operaen ligger alltid på dag t0.
- Dag 1 – Du ankommer Gardasjøen
- Dag 2 – Verona og operakveld
- Dag 3 – Opplev Valpolicella vinsmaking
- Dag 4 – Se Sirmione fra sjøsiden
- Dag 5 – Oppdag sjøens øvrige byer
- Dag 6 – Ta deg evt. en hviledag ved bassenget
- Dag 7 – Oppdag vindistriktet ved Gardasjøen
- Dag 8 – Hjemreise, eller fortset reisen din i Italia

Priser og Avreiseinformasjon

Du søker som sagt etter 7 netters opphold. Operaen faller alltid på dag to, det vil si dagen etter ankomst til hotellet. Hvis du vil gå i operaen, f.eks 12/7 skal du søke etter turer i perioden 11/7-18/7, osv. Hva den totale prisen inkluderer, ser du under overskriften, prisen inkluderer.

Siden det er ankomstdag og operadag som er avgjørende, vil vinsmaking og båtturen finne sted på de dagene de passer best. Nøyaktige datoer får du etter at du har bestilt. Du vil også få navnet på vingården du skal besøke.

Prisen inkluderer:
- Syv netter på Palace Hotel eller lignende
- Parkering på hotellet
- Privat båttur utenfor Sirmione
- Besøk på en vingård med prøvesmaking av viner og lokale råvarer i Valpolicella
- Operabiletter (unummererte steintrinns plasser)

Prisen inkluderer ikke:
- Transport til og fra Italia og til hotellet
- Transport i området (du har egen bil eller leiebil)
- Andre måltider og drikkevarer
- Lokale avgifter
- Andre varer som ikke er nevnt under inkludert

Operaen Aida

Operaen Aida blir spilt på følgende datoer i 2019: 22/6, 27/6, 5/7, 9/7, 12/7, 21/7, 24/7, 28/7, 3/8, 9/8, 18/8, 25/8, 28/8, 31/8, 3/9 og 7/9. Ved ekstremt dårlig vær forbeholder arrangørene seg retten til å avlyse forestillingen.

 
 
search map