Feriebolig i Desenzano del Garda ved Gardasjøen

Kristall Lago

 
Kristall Lago er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Kristall Lago er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Desenzano del Garda her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her bor du litt utenfor Desenzano, med ca. 1,3 km til Piazza Malvezzi og marinaen, og du har flere hyggelige spisesteder å velge mellom innenfor kort gangavstand - og dersom innsjøen lokker mer enn bassenget en dag er det fort gjort å spasere bort til innsjøstranden.

Med bassenget i midten

Kristall Lago består av to separate bygninger med hage og et fint bassengområde i midten. Det er både basseng for deg som voksen og for barna, slik at alle kan nyte forfriskende badestunder på de varme sommerdagene. Rundt bassenget er det plassert komfortable solsenger der du endelig kan få lest boken som har samlet støv på nattbordet mens du pleier brunfargen. Da du har mulighet til å lage mat selv kan du kjapt og enkelt stikke hjem for en matbit og noe friskt å drikke når solen står på sitt høyeste. I tillegg til barnebassenget kan de minste boltre seg på en liten lekeplass.

Les mer om Kristall Lago

Spasér bort til innsjøstranden

Som sagt er det bare 500 meter til de første restaurantene dukker opp, og det samme gjelder bademulighetene. Du kan også spasere bort til Spiaggia Feltrinelli (ca. 800 meter unna). Da befinner du deg akkurat i "begynnelsen" av byen og det ene spisestedet etter det andre dukker opp sammen med forskjellige barer. På Kristall Lago er det ikke bar, men en drikkevare-automat. Det er grillmuligheter og vaskeri (mot avgift) på stedet.

Om du har lyst til å dra på trivelige utflukter kan du bl.a. besøke idylliske Sirmione som ligger knappe 11 km unna. Vender du snuten mot nord kommer du til Salò og ca. 54 km nord for Desenzano ligger en annen populær perle; Limone sul Garda.

Leilighet med balkong eller terrasse

Det er 80 leiligheter på Kristall Lago og de har alle balkong eller terrasse (ikke på bakkeplan). I tillegg til kjøkkenkrok har de aircondition, safe, telefon og privat bad med dusj/badekar. De har brødservice på hotellet, så hør med resepsjonen dagen før så får du vite akkurat hvordan det foregår. Wi-Fi har du i resepsjonen.

Leilighetene på Kristall Lago

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser og balkong/terrasse

Består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa for 2 personer, et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj/badekar. Ca. 45 m² stor. Balkong eller terrasse.

Sjul teksten
 
 
search map