Hotell i Desenzano del Garda ved Gardasjøen

Hotel Tripoli

 
Hotel Tripoli er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Tripoli er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Desenzano del Garda her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Tripoli har ikke noe med Gadaffi eller Libya å gjøre. Her befinner du deg tvert i mot ved den erke-italienske Gardasjøen; Italias største og kanskje flotteste innsjø. Hvor hotellets navn stammer fra vet vi ikke, men vi kan love deg at du her kommer til å få en fantastisk beliggenhet, like overfor Desenzano del Gardas billedskjønne havn.

Det betyr også at du bor kun et steinkast fra Desenzano del Gardas historiske sentrum, der du finner restauranter, barer, isbarer og mye mer.

Et fint sted for par

Togstasjonen ligger omtrent 800 meter unna, og du får behagelig gangavstand til fergene, båtene og vannflyene som kan frakte deg rundt på spennende sightseeingturer på den storslåtte Gardasjøen.

Noe av det du utvilsomt vil sette pris på i løpet av ferien din på hotellet er å nyte morgenkaffen din utendørs på terrassen foran hotellet, mens du betrakter livet som så smått begynner å røre på seg på boulevarden om morgenen. Du har tilgang til Wi-Fi overalt på hotellet, og hvis du trenger å vaske klær er det vaskeservice på hotellet.

Hotel Tripoli er generelt populært blant folk som er på rundreise, og det betyr at de fleste kun blir et par netter på hotellet - som egner seg spesielt godt for par. Hver morgen kan du sette deg ved frokostbordet i frokost-bufféten som er tilgjengelig mellom kl. 07:30 og 10:30 i frokostsalen.

Les mer om Hotel Tripoli

Friske og romslige rom

Hotel Tripoli har kun 23 rom, så det er et lite, intimt sted. Rommene er friske, romslige og komfortable. Gjennom In-Italia kan du velge mellom dobbeltrom med og uten frokost, men hotellet har også trippel- og familierom. Alle rommene er utstyrte med satellitt-tv, Wi-Fi, aircondition og safe.

Les om rommene på Hotel Tripoli

Sjul teksten
 
 
search map