Hotell i Desenzano del Garda ved Gardasjøen

Hotel Piroscafo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det lille familiedrevne hotellet ligger nede ved den gamle havnen i Desenzano, så beliggenheten kunne ikke vært mer perfekt. Her har du alle Desenzanos butikker og hyggelige restauranter rett utenfor døren, og det er kun få minutters gange til fergen som seiler rundt byene i Gardasjøen. Fellesarealene blir løpende vedlikeholdt, men vi gjør oppmerksomme på at noen av rommene fortsatt er ganske enkelt innredet og lever derfor ikke helt opp til det inntrykket man får av hotellet ved første øyekast. Men det skal også bemerkes at rommene er rene og velholdte, omgivelsene er sjarmerende og servicenivået på hotellet er bra.

Frokost i den skyggefulle terassen

Under den store arkaden foran hotellet er det deilig skyggefullt i de varme dagtimene, og her kan du nyte en kjølig drink mens du betrakter livet ved den gamle havnen. Det er også her du kan spise frokost i sommerperioden, akkompagnert av hæren av menn og små maskiner som hver dag sørger for at området rundt havnen er "klinisk" rent. Frokosten serveres som buffét. Fra den store, hyggelige og solrike terrassen i andre etasje får du en romantisk utsikt over den lille havnen og de mange kaféene som ligger rundt den. Og når solen skinner kan du pleie brunfargen på en solseng her.

Les mer om Hotel Piroscafo

Uslåelig beliggenhet

Med sin sentrale posisjon er hotellet ideelt for deg som ønsker å bo sentralt i den livlige byen og tett på båtfarten, samtidig som du ikke ønsker å bo i det mest bråkete strøket. Her er det ca. 1 km til den nærmeste strand. En ytterligere fordel ved å bo i Desenzano er at byen har togstasjon og usedvanlig mange gode restauranter og vinbarer. Det er mulighet for å parkere i en garasje hundre meter fra hotellet (mot betaling), og ellers ligger den offentlige parkeringen også i nærheten.

Enkle, men komfortable rom

Alle hotellets 32 rom har satellitt-tv, telefon, kaffe- og tefasiliteter, gratis Wi-Fi og et privat bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Rommene er ikke så store, og noen har utsikt mot havnen mens andre vender mot byen og den stengte bakgården. Vi har ikke mulighet for å garantere rom med utsikt, og vi gjør oppmerksomme på at ingen av hotellets enkelt- og trippelrom vender ut mot havnen. En del av hotellets rom har kun adgang via trapper, så om du er dårlig til beins og har behov for heisen bes du opplyse om dette ved bestilling.

Les om rommene på Hotel Piroscafo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map