Hotell i Desenzano del Garda ved Gardasjøen

Hotel Benaco

 
Hotel Benaco er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Benaco er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Desenzano del Garda her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Benaco er innredet i en flott villa i Desenzano sentrum, bare 10 minutters spasertur fra den gamle havnen, og mindre enn 5 minutters spasertur fra stasjonen.

Et hyggelig vertskap

Hotellet eies av den sympatiske familien Canzini, som også bor på stedet. Villaen har vært i familiens eie i over 30 år, og de gjør deres ytterste for at gjestene skal føle seg hjemme. Innredningen fremstår "antikk", og det er en veldig hyggelig atmosfære på stedet.

Les mer om Hotel Benaco

Hage med svømmebasseng

Villaen ligger i en flott hage, hvor det både er svømmebasseng med innebygget boblebad, men også mange små hyggehjørner, hvor man kan sitte og lese en bok i skyggen av trærne, eller nyte et glass vin, mens man planlegger neste dags utflukt.

Sentral beliggenhet


Hotellet ligger i et av byens grønne villakvarter, på veien som går fra stasjonen til sentrum. Derfor må man forvente at det er en del trafikk, som passerer forbi. På den annen side er beliggenheten med til å gjøre det lett å komme til og fra stedet, også hvis man ankommer med tog, eller, hvis man som mange gjør, velger å ta seg en dagstur til Venezia eller Verona med toget.

En hjemlig innredning

Fra den skjønne hagen går man direkte inn i den lille resepsjonen med internet point, herfra kan man gå videre inn i den hyggelige og svært personlig innredet oppholdsstue. Det er en bar samt frokostrestaurant, hvor frokostbuffeen anrettes. Det er dessuten parkeringsplass til rådighet for hotellets gjester.

Rom med aircondition og satelitt-TV

Det er totalt 37 rom på hotellet, fordelt på flere etasjer ( ingen heis). Innredningen er ens, men størrelsen på rommene kan variere en del, da man har ønsket å respektere villaens opprinnelige innredning. Generelt er de romslige, og flere av rommene
kan brukes av opp til til fire personer. Alle har aircondition, varme, telefon, satellitt-tv, safe, WiFi samt bad med hårføner.

Sjul teksten
 
 
search map