Feriebolig i Desenzano del Garda ved Gardasjøen

Castello Belvedere

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bygningen som er fra det 17. århundre ligger med en fin beliggenhet bare noen få kilometer fra Gardasjøen. Dette betyr at du kan kombinere ferien din og oppleve to sider av Gardasjøen, de små travle landsbyene og byene langs innsjøen, samt det rolige og landlige. Og selvfølgelig er det fint å kunne komme "hjem" til din lille oase hvor du er omgitt av vakkert grøntområde

Historien til villaen er bevart

Villaen, eid av den adelige familien Rosmini, har blitt bevart i sin opprinnelige struktur med sin fine gårdsplass, og er blitt omgjort til boliger, unike i sin arkitektur og for sin spektakulære utsikt. Det er mange små detaljer som forteller historien om denne villaen fra det 18. århundre, for eksempel portene med låser i smijern, skinner og arkitektoniske elementer. Her har man kombinert de mer tradisjonelle materialene - for eksempel jern, stein og terrakotta, for å skape en stolt og strålende karakter - akkurat som et slott som skjuler en prestisjetunge bolig bør ha.

Les mer om Castello Belvedere

Et herlig sted å slappe av på

Det er mye å se og gjøre ved Gardasjøen, og det er lett å fylle dagene med spennende opplevelser. Derfor er det også viktig å kunne ta det rolig til tider. Castello Belvedere huser en stort tomt på ca. 50.000 m², en hundreårig olivenlund, Parco di Olivi, hvor du kan slappe av og nyte livet. Her har du også et fint bassengområde med solsenger og parasoller og en del til de minste gjestene.

Da innkvarteringen ligger i utkanten av Desenzano, er du omgitt av grønne felt, samtidig som du kommer til sjøen på noen få minutter med bil og bare en kvart til fots (ca. 1 km). En ganske unik beliggenhet som passer deg som er på jakt etter noe spesielt og fremfor alt som ønsker å kunne nyte flotte turer, jogge turer eller på to hjul. I nærheten kan du også spille golf, tennis, skyte leireduer, ri, kjøre go-cart og aktivere deg med vannsporter.

Du bor i komfortable leiligheter

De vakre synlige bjelkene, interiøret, maleriene og de toskanske flisene er bare noen av hemmelighetene til denne unike strukturen. Slottet har ikke skjult sin opprinnelse og tilbyr felles miljøer innredet med stor oppmerksomhet på overflate og stil.

De 27 leilighetene har utsikt over hagen/parken, om du velger overnatting med balkong eller terrasse vender de mot innsjøen. Leilighetene er utstyrt med oppvarming og aircondition, håndklær og sengetøy, hvilket er mulig å få byttet hver dag på forespørsel og mot et gebyr, samt ekstra rengjøring. Tekjøkkenet er utstyrt med servise og bestikk, samt mikrobølgeovn og kjøleskap. Det tilbys frokost ved ankomst. Prisen for sluttrengjøring er en ca. pris, da den ikke er fastsatt ennå.

Les om leilighetene på Castello Belvedere

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map