Mobilehome i Desenzano del Garda ved Gardasjøen

Camping San Francesco Village

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du bor rett ved siden av Gardasjøen og stedet ligger i nærheten av mange av innsjøens topp feriesteder og attraksjoner. I tillegg har du rask og enkel tilgang til den pittoreske Verona herfra og du kan oppdage det tilstøtende vinområdet Valpolicella med de mange fine vingårder. Inne på området har du det du trenger for et komfortabelt opphold. Her er blant annet et stort bassengområde, supermarked, bar, restaurant og for ikke å glemme en privat strand.

Tilbring timer ved det flotte bassengområdet

På Camping San Francesco er det lett å slappe av fordi du har alt du trenger inne på området.Du kan ta hver dag som den kommer og du trenger ikke å forhånds planlegge større prosjekt. Det store bassengområdet er kanskje det mest verdsatte og her kan spesielt de yngste gjestene tilbringe flere timer. For barn er det et spillrom og en lekeplass, lekeområde ligger praktisk nok mot restaurantens utendørsterrasse slik at du kan ha oversikt over de minste. Mini og Junior Club for barn i alderen 5-12 år finnes i høysesongen, og hver dag holdes det forskjellige typer spill og underholdning. Selv om språket som brukes er engelsk, tysk og nederlandsk trives barna godt og kan finne nye venner å leke med.

Dra igang en fotball turnering

På Camping San Francesco kan du utøve forskjellige idretter. Du kan utfordre reisefølget ditt til ett parti tennis, en runde bordtennis eller volleyball, og dra igang en fotballturnering er vanligvis et populært tidsfordriv der hele familien kan være involvert. Sirmione mini golf har du ca. 3 km unna, og for de som er interessert i golf på et høyere nivå kan det være nyttig å vite at det er tre baner, hvor en har 27 hull, ca. 15 km unna.

Les mer om Camping San Francesco Village

Nyt innsjøens vakre "strandliv"

Stedet er som nevnt en av Camping San Francescos mange fordeler, og ettersom du bor ved siden av innsjøen, kan du bruke vakre solstunder på San Francescos private "strand". Slapp av med en god bok i skyggen av et tre eller slå deg ned på bryggen i fullt sollys. Når du føler for å kjenne sjøbrisen på kinnet, kan du leie en båt, kano eller ta en runde med pedalbåt.

Hver tirsdag morgen (i sesongen), kan du bestille en taxibåt som tar deg til markedet i Desenzano. Det estimerte markedet pleier å være mellom klokken 08-13 og er nede på Lungolago Cesare Battisti. Hvis du går glipp av nettopp denne, kan du ta deg til et av de andre markedene som finne i nærheten. Sjekk med resepsjonen så hjelpe de og gir deg all den informasjonen du trenger.

En ny dag betyr nye aktiviteter og nye opplevelser

Det er ingen fare for at du får det kjedelig på Camping San Francesco, tvertimot, for nede på sørsiden av Gardasjøen er det en mengde forskjellige aktiviteter som passer for hele familien. Så en ny dag gir nye påfunn, hvis du føler for det. Ca. 20 minutter unna med bil (14 km) er det populære Gardaland, en stor fornøyelsespark hvor du kan tilbringe flere timer. Her finnes blant annet et spennende akvarium Sealife, Caneva Aqua Park og Film Studios.

Ta på deg et par komfortable sko og utforske omgivelsene til fots eller alternativt ta deg langs sjøen på to hjul. På San Francesco organiseres nemlig ulike dagsturer både til fots og på sykkel, en perfekt mulighet for de som liker late dager ved bassenget med morsomme aktiviteter. Har du ikke egen sykkel, kan du leie en på stedet, avhengig av tilgjengelighet.

En region for vinelskere

Ettersom du er rett ved siden av et av Italias mest berømte vindistrikter Valpolicella, hvor blant annet Amaronevinen har sin opprinnelse, vil vi gjerne anbefale deg å ta sjansen. Her er mange vinprodusenter inkludert den verdensberømte Masigården og du kan både nyte gode drue og handle godbiter med deg hjem. Men det er ikke bare det fantastiske Valpolicella som tilbyr gode viner, både øst og sør for Gardasjøen produseres det vin. Du kan for eksempel besøke Soave og Lessini som lager gode musserende viner. Sør for innsjøen åpnes et vakkert landskap seg, og for deg som foretrekker fyldige hvite viner, kan området rundt Custoza passe godt. Opp ved Bardolino kan du besøke vinmuseét og i Cisano får du lære alt om olivenolje. Lazise har et par butikker med godt utvalg, og på flere av områdets butikker kan du "fylle bensin" på dine medbrakte dunker. Når det er sagt, naturen rundt Gardasjøen tilbyr flott utsikt og stor variasjon.

Utvid dine matkunskaper eller sett deg tilrette

Du bor i en komfortabel husvogn med en kjøkkenkrok, som gir deg muligheten til å utvide dine kokkekunnskaper. I matbutikken inne på området, vil du finne alt du trenger, som frisk frukt, grønnsaker, brød, godteri, snacks og kjøtt, bare for å nevne noe. Du vil også finne leker, badedrakter og noen andre småting som kan være nødvendig i løpet av ferien. Når du føler for å smake på den regionale maten eller en god pizza, kan du gå bort til restauranten/ pizzeria Vela d'Oro. Det er også mulig å få take-away hvis du føler for å nyte maten på din private uteplass og da har du blant annet pizza, kylling, franske og regionale retter å velge mellom.

Du har flere fine restauranter i området og da spesielt i pittoreske Sirmione, med sine trange gater og koselig atmosfære. For deg som elsker naturen og det "landlige" kan en lunsj være en god løsning på Osteria alla Torre hvor lokale spesialiteter står på menyen. Osterian ligger ca. 7 kilometer rett sør og tar ca. 10-15 minutter med bil.

Du har en privat uteplass

Husvognen tilbyr komfort og en privat uteplass med bord og stoler. Du kan til og med fyre opp grillen hvis du føler for det en kveld. Andre fasiliteter du har er aircondition, Wi-Fi, TV, safe og hårføner. Vaskerom (mot avgift) er inne på området.

Husvognene på Camping San Francesco Village

Villavogn Garda Suite DL

Denne villavognen er 7,60 x 4 meter og har en stor glassinngang. Den har en stue med kjøkkenkrok (kjøleskap/fryser, mikrobølgeovn, safe) og to soverom hvor ett rom har to separate senger. Begge soverommene har bad med dusj og hårføner. Den femte sengen er en sovesofa i stuen. Det er aircondition, Wi-Fi og TV i Villavogn. En tilknyttet terrassen med stoler og bord. Det er også en grill.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map