Feriebolig i Dervio ved Comosjøen

Residence Oasi del Viandante

Beliggenheten er god De grønne områdene er innbydende Sol, svømmebasseng og sommer Fra fellesterrassen kan du nyte panoramautsikt over innsjøen Restauranten Liten lekeplass for de minste Det er parkeringsplasser til alle
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Nærmeste innsjøstrand finner du i Dervio, der det er én med gress og én med grus/småstein. Ellers kommer du deg også raskt til den noe større innsjøstranden i nabobyen Colico som ligger rett nord for stedet. Det er bare ca. 600 meter ned til sentrum og togstasjonen i Dervio. Herfra går det tog til Milano som tar omtrent 2 små timer - med et togbytte i Lecco. Eventuelt kan du kjøre 5 km sørover til nærmeste by, Bellano, der enkelte avganger til Milano er direkte og kun tar litt over 1 time.

Nyt godt av alskens herlige fasiliteter

Bassenget har en solid størrelse, og det samme gjelder barnebassenget. Det er altså rikelig med plaskemuligheter. Bassenget er faktisk så stort at det kommer dagsgjester utenfra for å svømme i det, men da mest i helgene i juli og august, og ellers i et ganske begrenset omfang. Ved bassenget sørger bassenbaren for at du ikke er nødt til å trekke tilbake til leiligheten hver gang tørsten melder seg. Bassengbaren er åpen i høysesongen fra ca. kl.10:00 til 19:00.

Det er også en resepsjon på stedet der personalet kan gi deg tips til ulike utfluktsmuligheter i området, deriblant båtturer og tog til Milano. I tillegg er det grønne områder, en liten lekeplass med huskestativ og en stor parkeringsplass. For å gjøre oppholdet så komfortabelt som mulig er det også adgang til et myntvaskeri. Kjæledyr er også tillatt på Residence Oasi del Viandante; de har faktisk en innhegnet hundegård hvis gjestene skulle ha bruk for det. Du kan leie sykler ned i sentrum av Dervio.

MERK: Svømmebassenget er foreløpig stengt!

Spis på Osteria del Viandante

Restauranten ligger litt for seg selv, på andre siden av bassenget, og den fungerer også som pizzeria. Her kan du spise ute uten å måtte ta bilen. Når du har spist kan du trekke deg tilbake til fellesterrassen og nyte panoramautsiken over innsjøen, og en vakker solnedgang hvis du er heldig, mens du lar maten senke seg. Restauranten benyttes også til frokost som kan kjøpes på forespørsel i god tid i forkant - ellers kan du handle på et av de lokale supermarkedene og kjøpe inn det du trenger for å lage egen mat i leiligheten.

I høysesongen er restauranten åpen til både lunsj og middag, mens åpningstidene i mellom- og lavsesongen kommer an på etterspørselen. Det er mulig å bestille halvpensjon til en meget rimelig penge, der du selv bestemmer om du vil ha frokost og lunsj eller frokost og middag. Skulle du ønske å innta alle dagens tre måltider (helpensjon) kan dette også la seg gjøre på forespørsel (mot et fast tillegg). Vi anbefaler å bestille bord i god tid i forkant da restauranten raskt kan bli fullbooket.

Les mer om Residence Oasi del Viandante

38 leiligheter med privat uteområde

Leilighetene fordeler seg på tre bygninger og har alle et privat uteområde som enten kan være balkong, terrasse eller hage. Noen av leilighetene har utsikt mot innsjøen mens andre vender mot bassenget eller hagen. Leilighetene finnes både med og uten hems, og både som ett-, to- og treromsleiligheter fra 2 til 4 personer. Det kan lånes hårføner, mikrobølgeovn, strykejern og strykebrett i resepsjonen hvis du skulle få bruk for det.

Informasjon om aircondition. Det er visse regler for hvilke grader som gjelder for bruk av aircondition. Aircondition er mulig 6 timer i døgnet. Mer informasjon om dette finnes i resepsjonen og vi ber deg om å følge disse instruksjonene

Leilighetene på Residence Oasi del Viandante

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map