Reiser til Comosj√łen

Vannet er alltid i nærheten og ofte meget synlig når du reiser til Comosjøen
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Mer informasjon til din reise til Comosjøen

Comosjøen, som ligger i regionen Lombardia kun ca. 50 kilometer fra regionshovedstaden Milano, er Italias tredje-største innsjø, kun overgått av Gardasjøen og Maggioresjøen. Den breskapte innsjøen er en av Europas dypeste med en maks-dybde på hele 410 meter, og en gjennomsnittsdybde på 153 meter. 

Comosjøen byr på stemningsfulle byer, storslåtte herskapsvillaer, naturskjønne omgivelser, gode muligheter for fot- og sykkelturer, og Italias kanskje vakreste by, Bellagio. På grunn av dens skjønnhet har den vært et yndet reisemål for kunstnere og kulturpersonligheter, og opptrer ofte som referanse i litteratur og film. 

I byen Como, som ligger ved den sørlige delen av innsjøen, kan du oppleve en sjarmerende innsjøbredde med en fin promenade og en gammel bydel rundt Piazza Cavour. Gå heller ikke glipp av parken Giardini Pubblici, der du får en enestående utsikt ut over innsjøen, og silkemuseet Museo della Seta, der du kan lære om silkeormer og den lokale silkeproduksjonens historie.

I byen Tremezzo bør du ta en spasertur langs Azaela Riviera - dette vidunderlige og billedskjønne området langs Comosjøens vestlige bredder. Det er også her du kan se innsjøens største samling av villaer fra 1700-tallet, blant andre Villa Carlotta.  

I Menaggio er det optimale muligheter for turgåing og sykling i området, samt for å stå på vannski hvis du føler for det. Hvis du vil ta en pust i bakken etter dagens aktiviteter kan du nyte atmosfæren på en av de mange kaféene på det sentrale torget, Piazza Garibaldi. 

I Varenna finner du et av innsjøens absolutt herligste fiskerleier, samt en rolig og avslappet stemning, omgitt av slående fjell. Du bør også unne deg et besøk i Villa Monasteros herskapelige salonger og botaniske hage, og ta en spasertur langs innsjøpromenaden som formelig oser av romantikk. 

Og sist, men ikke minst, bør du besøke Bellagio; byen som er velsignet med en enestående beliggenhet, omkranset av vann til alle kanter, og ofte fremhevet som én av de vakreste byene i Italia. 

>> Få mer informasjon om en ferie ved Comosjøen her

 
search map