Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Besøk Comosjøen i den vakreste delen av Lombardia og unn dere en ferie omgitt av et spektakulært landskap, urørt natur, eiendommelige småbyer, overveldende utsikter og en krystallklar kystlinje. Dere kan utforske det naturlige paradiset til fots eller på sykkelhjul, ta del i de forskjellige vannsportsaktivitetene eller simpelthen slappe av på en av innsjøens strender og nyte den friske luften.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Les mer om Como

Como by er den største, men ikke den mest interessante av kystbyene. På grunn av størrelsen har den derimot et stort utvalg av butikker, restauranter og underholdning. Dere kan også finne utallige eksklusive boliger fra 1800-tallet her, og katedralen stammer faktisk fra 1300-tallet selv om den har gjennomgått en del restaureringer siden. Den romanske kirken Chiesa di Sant’Abbondio er langt mer autentisk og spennende med sine vakre fresker fra 1400-tallet. Hvis dere føler for et friskt pust med fjelluft, anbefaler vi å ta svevebanen opp fra Como til fjelltoppen Brunate. Derfra går det flere spennende turstier verdt å utforske.

Les mer om Comosjøen

Bellagio – Italias vakreste by?

Bellagio har blitt kalt Italias vakreste by. Om det er sant er opp til enhver å si, men ingen kan si noe i mot at den er praktfull. Her preges bybildet av fine hoteller fra Fin de Siècle, storslåtte villaer, som ofte har gjestet europeiske monarker, pene blomsterenger og utsøkte restauranter. Til tross for at den er en av sjøens mest besøkte turistattraksjoner lever den i aller høyeste grad sitt eget liv.

Menaggio – Comosjøens sentrale knutepunkt

Litt lengre nord finner dere Menaggio som har gode utgangspunkter for gå- og sykkelturer i området. Her er det også mulig å stå på vannski, eller om man foretrekket det mer avslappende livet er det mange koselige kaféer på den sentrale Piazza Garibaldi. Overfor Menaggio på den østre siden av sjøen ligger Varenna med sine fargerike hus og søte gater i naturskjønne omgivelser.

Villa Carlotta i Tremezzo

I den lille byen Tremezzo finner dere den største samlingen av praktvillaer innsjøen har å by på. Litt utenfor byen ligger Villa Carlotta, som i sin tid ble bygget av en preussisk prinsesse til sin datter Carlotta og som i dag er innrettet som museum for 1700-talls skulpturer. Og selv om dere ikke har en lidenskap for barokkunst så er villaens storslående 14 hektar store park helt bestemt verdt billettprisen.

Hvordan finne frem til Comosjøen

Dere finner et godt utvalg av flygninger til Milano Malpensa, Milano Linate og i enkelte tilfeller til Bergamo flyplass – derfra anbefaler vi å leie en bil så dere er frie til å bevege dere rundt innsjøen i deres eget tempo og stoppe der dere vil. Fra Milano Malpensa flyplass er det omtrent 50 km til innsjøens sørkyst. Dere kan også ta tog fra Milano sentrum til Como og Lecco og busser videre derfra.

Bestill ferieovernattingene deres ved Comosjøen

Bruk søkemotoren på toppen av siden til å navigere dere gjennom vårt håndplukkede utvalg av ferieovernattinger ved Comosjøen – deriblant selvbetjente ferieleiligheter og hoteller med sjarmerende beliggenheter i byene ved innsjøens kyst eller i de omliggende åsene. Spør en av våre erfarne reisekonsulenter som med over 15 års erfaring innen reise i Italia mer enn gjerne stiller med tips og råd. Ta kontakt ved enten å sende oss en email, bruke chatalternativet til venstre på siden eller ringe oss på nummeret til høyre på siden. Vi er her for å sørge for at dere får det meste ut av ferien deres ved Comosjøen.

Sjul teksten
 
 
search map