Hotell i Como

Palace Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Treff George Clooney... nesten

Como er ikke stedet dersom du er ute etter et billig kupp - tvert imot er de fleste tjenestene her ganske dyre. Men det er tross alt en grunn til det. Hvis ikke stedet var både interessant, scenisk og fantastisk vakkert ville nok aldri George Clooney ha spilt inn Nespresso-reklamen sin her - og han hadde nok heller ikke kjøpt sommerhuset sitt som ligger ved Comosjøens bredder.

Hotellet kan dateres helt tilbake til 1898 da det ble kalt Hotel Plinius. På den tiden var dette store hotellet ved innsjøen helt unikt, og skilte seg ut sammenlignet med de andre hotellene i byen. I 1992 skiftet det navn til "Palace Hotel" og utnyttet anledningen til å øke antall rom ved å utvide med vingen "Pianella". Stilen og atmosfæren som du får oppleve på hotellet i dag er en blanding av vår moderne tid og den rike historien.

Mange aktiviteter rundt Comosjøen

Vi behøver ikke å overbevise deg om at det finnes et hav av aktiviteter å oppleve i og rundt Como. Hotellets sentrale beliggenhet gir deg et perfekt utgangspunkt for å utforske regionen via båt, bil eller til fots. I sentrum finner du flere restauranter og butikker, men vi anbefaler fremfor alt å besøke den store domkirken og de romanske kirkene. Og i Villa Olmo arrangeres det ofte prestisjefylte kunstutstillinger. Hvis det er for varmt å være utendørs kan du avkjøle deg i noen av de mange museene i området. Skulle det friste med en opplevelse utenom det vanlige kan du til og med leie et vannfly for å utforske Comosjøen ovenfra - en båttur på innsjøen er selvsagt også et godt alternativ!

Les mer om Palace Hotel

Vel tilbake på hotellet kan du nyte godt av den gode og profesjonelle servicen. Vi er sikre på at frokosten kommer til å slå godt an hos de fleste da det er et bredt utvalg av produkter å velge mellom. Hovedrestauranten er delvis utendørs i høysesongen og serverer en blanding av lokale, italienske og internasjonale retter. Kokkens spesialitet fokuserer på ferske ingredienser som er i sesongen. Fra restauranten får du en fin utsikt over den gamle havnen og delvis over innsjøen. Om vi må peke ut noe vi savner så er det at det ikke er basseng på hotellområdet.

Historiske eller nye rom med utsikt

De fleste av de 94 rommene er renoverte og kombinerer en klassisk stil med moderne komfort. De tilbyr en fin utsikt over byen eller en enda vakrere utsikt over innsjøen. Rommene kommer i ulike stiler og størrelser, og er fordelte på to bygninger - den historiske vingen (Plinius) og den moderne vingen (Pianella). Hotellet deler opp rommene sine i: Classic, Rom med innsjøutsikt, Deluxe og Executive. Alle rommene er utstyrte med aircondition, satellitt-tv, Wi-Fi, safe, minibar, hypoallergeniske sengetøy og puter, hårføner og telefon.

Les om rommene på Palace Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map