Hotell i Como

Hotel Metropole & Suisse

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Como, byen som innsjøen er oppkalt etter, ligger sør-vest for innsjøen og er en ganske stor by med rundt 84 000 innbyggere. Det er den administrative hovedstaden i provinsen.
Nært hotellet, i sentrum, kan du finne det populære torget Piazza del Duomo med den majestetiske domkirken, Duomo di Como, som er sete for bispedømmet i Como. Konstruksjonen av Duomo tok mer enn 400 år og fremsiden er bygget i gotisk stil, mens den østlige siden stammer fra renessansen.

Kvalitetsservice og super beliggenhet

Hotel Metropole Suisse er ikke et hotell for aristokrater og kongelige, tvert om så er det et veldig tilgjengelig hotell med god service som ligger med en utmerket beliggenhet i Como. Enkelte mener at hotellet er bygget innsjøen - vi sier at det ligger meget sentralt med alt du trenger like ved. Tvers over gaten finner du havnen for båtturer eller ferger til andre byer ved innsjøen. Jernbanestasjonen ligger innenfor gangavstand, akkurat som de store torgene og naturligvis også Piazza del Duomo. Så vi kan konstatere at dette er en privilegert beliggenhet der du kan starte dine eventyr ved Comosjøen fra, eller ha som base for å se hele regionen. Vi foreslår definitivt å ta kabelbanen (funicolare) til Brunate. Et lite tog frakter deg opp på fjellet, på samme måte som Fløibanen i Bergen, og tilbyr deg en enestående utsikt over Comosjøen.

Les mer om Hotel Metropole & Suisse

Noe du ikke bør gå glipp av når du bor på Hotel Metropole & Suisse er en herlig middag på restaurant Imbarcadero. Komplett med en terrasse med utsikt over innsjøen der du kan nyte en lekker meny med klassiske lokale og internasjonale retter. Det eneste vi savnet var et utendørsbasseng, men det er en badstue og vi måtte erkjenne at de fleste gjestene som kommer hit ikke har så stort fokus på bading.

Varme rom med vakker utsikt

Rommene er virkelig hva du kan forvente deg av et anstendig 4-stjerners hotell; sjarmerende og varierte i stil, men alle med en varm og innbydende atmosfære. Hotellet tilbyr ulike romtyper, noen med innsjøutsikt, andre med utsikt over Piazza Cavour. Alle rommene har aircondition, minibar, safe, satellitt-tv og eget bad med dusj.

Les om rommene på Hotel Metropole & Suisse

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map