Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hvis du flyr til Milanos flyplass Malpensa kan du befinne deg her etter kun en liten times kjøring. Eventuelt kan du ta tog fra Milanos sentralbanestasjon hit, og deretter benytte deg av fergetilbudene for å få besøkt de andre byene ved innsjøen - en kjekk og idyllisk måte å komme seg rundt innsjøen på.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Spis godt i Como

Her finner du mange spisesteder som kan passe enhver lommeboks størrelse, med alt fra kaféer med lette snacks og pizzeriaer, til mer formelle restauranter med lekre italienske- og lokale retter. Fiskeretter dominerer naturlig nok de fleste menyene. Du finner også mye polenta (gyllengult maismel), og svin eller kylling, kanin og vilt-kjøtt.

Severdigheter og opplevelser

Båtturer er en naturlig aktivitet å ta del i, og du kan hoppe ombord i fergene til rimelige priser og besøk vidunderlige byer som Bellagio, Varenna og Megaggio. Ellers er det et par attraksjoner verdt å få med seg: Katedralen - En kort spasertur langs Via Caio Plinop II fører dere til Comos vakkert dekorerte gotisk-renessanse-katedral som ble påbegynt i 1396, men ikke stod ferdig før i 1740. Tempo Voltiano (Temple Volta) - Museet er designet i neoklassisk stil og utgjør et fint stopp langs innsjøbredden. Det huser en utstilling om Volta (en lokal helt fra Como som oppfant det elektriske batteriet). Bygningens fasade er prydet med to statuer som representerer vitenskap og tro. Isola Comacina - Hopp på fergen til den lille øya Isola Comacina og beundre ruinene av de mange bysantiske kirkene. Her var det en gang en by som allierte seg med Milano mot Como, noe som førte til at Comos styrker la byen i ruiner i 1169. Pinacoteca Civica - Byens kunstmuseum ligger i nærheten av Palazzo Volpi.

Bestill ferieovernattinger i Como

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Como og ellers i Lombardia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Les mer om Como

Sjul teksten
 
 
search map