Hotell i Colmegna ved Maggioresjøen

Camin Hotel Colmegna

Boblebad ved innsjøen
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Camin Hotel Colmegna er en praktfull villa bygd i Jugendstil på 1700-tallet, like ved Maggioresjøens bredder. Den er omkranset av en stor og romantisk park med fargerike blomsterbed, utendørs bar, lekeplass, solsenger og utendørs boblebad med panoramisk innsjøutsikt.

Maritim innredning

Len dere tilbake og nyt stemningen og den stilfulle innredningen. Det maritime temaet går igjen på hotellet, og innsjøens tilstedeværelse bidrar til en avslappende atmosfære, enten dere er på hotellet eller slapper av i den store parken fylt med bananpalmer og andre eksotiske planter.

Les mer om Camin Hotel Colmegna

Legg på svøm i Maggioresjøen

Hotellet har en liten, privat innsjøstrand som er ganske fin - men som selvsagt ikke kan sammenlignes med Middelhavets lange, hvite sandstrender. For aktive og poetiske gjester er det mulig å leie både robåt og sykler. Dere kan benytte dere av gratis Wi-Fi i lobbyen og på rommene, og dersom dere ankommer med bil tilbyr hotellet gratis parkering - og det er tillatt å medbringe kjæledyr.

Nyt herlige retter i restauranten

Hotellets restaurant gjør det mulig å spise ute uten å måtte hoppe i bilen - men dere kan også kjøre til Luino (ca. 4 km) eller Maccagno (ca. 3 km) hvis dere ønsker et større utvalg av spisesteder. Fra restauranten er det en lekker utsikt over Maggioresjøen som nesten får måltidene til å smake enda bedre. Dere kan spise innendørs eller ute på en av de to terrassene med innsjøutsikt. Det er mulig å bestille barnemenyer, og det ligger en pizzeria like ved hotellet.

Rommene

De 26 rommene er pene og stilfulle med elegante støpejernsenger, kurvmøbler, ordentlige dyner (av den typen vi er vant til i nord), skrivebord og doble vinduer som tar støyen fra den nærliggende og lett trafikkerte landeveien langs innsjøen. Rommene er i tillegg utstyrte med safe, minibar, satelitt-tv, telefon og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Alle rommene har innsjøutsikt, hel el delvis. Dobbeltrommene har ikke mulighet for ekstra oppredninger, så familier med barn kan velge et av trippel- eller firesengsrommene. Forskjellen på de vanlige dobbeltrommene og de andre rom-kategoriene er hovedsakelig størrelsen på rommet og badet. Omtrent halvparten av rommene har aircondition. De seks Deluxe-rommene ligger alle på loftet og har plass til én ekstra oppredning hver. Flere av dem er forbundet med en dør, noe som er en god løsning for familier.

Leilighetene

I tillegg til hotellrom tilbyr Camin Hotel Colmegna tre leiligheter med flott innredning, ca. 300 m fra hotellet. Leilighetene gjennomgikk en solid renovering i 2005, og er innredet i typisk Middelhavsstil. De ligger knappe 100 m fra innsjøen, og to av leilighetene har innsjøutsikt. Gjester i leilighetene kan naturligvis benytte seg av hotellets fasiliteter og parkeringsplass. Vennligst bemerk at dere må forsere noen bratte trapper for å komme opp til leilighetene.

Les om rommene på Camin Hotel Colmegna

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map