Anmeldelser av Appartamenti Camin Colmegna

Leiligheten Villa Colmegna i Residenza Leonardo
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Appartamenti Camin Colmegna

Les personlige anmeldelser av Appartamenti Camin Colmegna som ligger ved Maggioresjøen. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamenti Camin Colmegna. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Fantastisk utsikt

Fantastisk 180 graders utsikt over Maggioresjøen. Sublim terrasse med kveldssol. Enkel og fin leilighet. Super service på hotellet som leiligheten er tilknyttet til, og meget fint hageanlegg og boblebad på hotellet.

Maggioresjøen som feriedestinasjon

Appartamenti Camin Colmegna
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Appartamenti Camin Colmegna
Leilighet m. 2 soverom (Villa Colmegna)
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Restaurant
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2017
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map