Hotell i Colico ved Comosjøen

Seven Park Hotel

Seven Park Hotel badet i gyllent lys Lyse og rene linjer i resepsjonen Et av de to bassengene Også rommene holder en god standard Her kan du koble av - kanskje til og med meditere litt Sauna Nyt en kopp te i inspirerende omgivelser Spa-avdeling med dusj med lysterapi Saltgrotte i velvære-avdelingen
 
Seven Park Hotel er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Seven Park Hotel er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Colico her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Godt for alle

Seven Park Hotel har et bredt spenn. Her er det noe for dem som vil bo tett på by, innsjø og natur. Her er det noe for romantikerne da det er både spa og restaurant på stedet. Og her er det noe for barnefamiliene da det er et stort plaskebasseng og en innsjøstrand. Samtidig er Seven Park Hotel velegnet for handikappede og bevegelseshemmede da det er god plass og det meste av hotellet er på bakkeplan. Hotellet er meget moderne og minimalistisk i uttrykket - og hovedsakelig holdt i lyse farger.

Ute godt.. og ute best

Seven Park Hotel lever opp til ønsker og krav om plass og romslighet. De store plenene foran hotellet fører direkte ned til innsjøen der du finner Colicos offentlige strand. Den består ikke av den fineste sanden, men for innsjøstrand å være er det en ganske fin strand, og den frister med en fantastisk utsikt mot Comosjøens motsatte bredde. Mellom hotellet og vannkanten går det en gangsti. Hotellets store, grønne områder brytes elegant av de to bassengenes forlokkende blåfarger. Det ene bassenget er reservert til avslapning og rolige stunder, mens det andre hovedsakelig benyttes til lange svømmetak, plask og lek.

Seven Beach Bar og restaurant

Kan du ikke få nok av utsikten og trenger i tillegg en forfriskning bør du avlegge strandbaren Seven Beach Bar et besøk. Her kan du skue ut over stranden og innsjøen i innbydende lokaler. Du kan også bare nyte en espresso og en god bok. Restauranten benyttes til både frokost (serveres som buffét) og til middag. Herfra kan du beundre en fin utsikt mot hagen og bassenget.

Les mer om Seven Park Hotel

Maken til beliggenhet...

Du får ikke bare direkte adgang til innsjø og strand - du har nemlig også den hyggelige byen Colico med butikker og innsjøpromenade innenfor grei gangavstand; knappe 300 meter. Du får også gangavstand til både togstasjonen og fergeleiet. Fergene går ikke så ofte, men er forbundet med de fleste av byene langs innsjøen. Ønsker du flere avganger kan du med fordel dra sørover til nabobyene Bellano og Varenna. Toget sørger derimot for at du kjapt og greit - og uten å måtte bytte underveis - kommer deg til Milano sentrum på bare halvannen time. Hvis du kommer i bil er det en romslig parkeringsplass på stedet (benyttes mot betaling).

Innbydende spa-avdeling

Seven Park Hotel tilbyr badstue, saltterapi, tyrkisk bad, salongområde, dusj, dusj med lysterapi, massasjerom og treningsfasiliteter. Ulike spa-behandlinger, som for eksempel massasje, skal ordnes og betales på stedet. Treningsområdet er kun tillatt fra 18 år, spaområdet fra 16 år.

Fine rom

Det er totalt 36 rom som er delt inn i to forskjellige bygninger, forbundet med en glass tunnel. De er lyse i farge og har minibar, aircondition, satellitt-TV, WiFi, safe og bad med toalett, hårføner og dusj.

Rommene er for opptil to personer - men hotellet har flere rom som er forbundet av en dør (connecting door) og er derfor egnet for familier på fire personer. Alle tre romkategoriene har samme i innredning og størrelse. Det er plasseringen og utsikten som varierer. Dobbeltrom (standard) vender mot parkeringsplassen. Dobbeltrom (hage) med terrasse vender mot hagen og har også to solsenger på terrassen. Dobbeltrom med utsikt over sjøen og terrasse med utsikt over sjøen og har to solsenger på terrassen.

Rommene på Seven Park Hotel

Sjul teksten
 
 
search map