Feriebolig i Clusane i Lombardia

Costa Verde Natura

Hopp i det blå midt i det grønne Vakre utearealer venter deg på Costa Verde Natura Ferieleiligheter i blå og grønne omgivelser Lei en sykkel og opplev området i eget tempo Omgivelsene ved Costa Verde Natura er ikke til å stå imot Personalet står klar til å hjelpe Leilighetene er innredet i varme farger Barna vil elske lekeplassen Langs det grønne Ferieleilighetene ligger midt i grøntområdet Nyt kaffe, snacks og andre godsaker Bassenget har plass til alle Stilen er moderne og innbydende Sov godt! Egen terrasse med utsikt til grøntområdet Velkommen til Costa Verde Natura
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Kjenner du at du må gi opp noen av dine ønsker, fordi du vil ha hele pakken når du drar på ferie? Costa Verde Natura synes å være stedet, hvor du ikke kommer til å gi opp ønskene dine, hvis du leter etter en leilighet i første etasje med aircondition, wi-fi og privat terrasse ved en av Nord-Italias vakreste innsjøer. Her er det selvfølgelig både basseng og barnebasseng.

Bo i et koselig lite hjørne mellom to byer

I resepsjonen står de klare til å ønske deg velkommen og sjekke deg inn. Feriestedet ligger rett ved siden av Iseosjøen, hvor det er mindre turister enn på naboøyene Gardasjøen og Comosjøen, men like vakker. Stedet ligger ved sjøen, selv om det ikke er direkte tilgang til sjøen, siden det ligger et våtmarksområde mellom. Det er tilgang til den vakre kanalen som går langs Costa Verde Natura. Selv om Costa Verde Natura ligger i midten av naturen rett ved Iseosjøen, har du faktisk to byer innen gangavstand (ca. 1 ½ km til begge). Den ene er Clusane hvor du finner en marina og et lite, koselig sentrum, mens den andre byen Paratico er litt større og er bygget sammen med nabobyen Sarnico. De to byene Paratico og Sarnico er forbundet med en bro over elven Oglio og begge har innsjø, promenade og forretninger med restauranter og supermarkeder.

Hvis du ankommer med bil (som jeg vil anbefale at du gjør), har du en annen fordel av ikke å måtte lete forgjeves etter en bensinstasjon. Det ligger nemlig på den andre siden av veien. Costa Verde Natura ligger derfor på den "riktige siden" av veien mot sjøen. Området er lukket, slik at du ikke trenger å bekymre deg for dine løpende og lekende barn. Vær imidlertid oppmerksom på at veien kan fornemmes fra leilighetene som ligger nærmest veien - men de er vinklet slik at de har utsikt mot innsjøen og det grønne områdene. Hvis du ønsker å leie sykler så tilbyrs det både sykkelkurv, lås, barnestol og barnesykler. For familier med barn er det også barnestol, barneseng, flaskevarmer og stellebord, bare for å nevne noen av fasilitetene som gjør ferien lett og praktisk for deg som reiser med barn. Det er gode sykkelsti forbindelser rundt Iseosjøen. Området har både vanlige sykler og terrengsykler tilgjengelig. Avhengig av hvilken sykkeltype, leies de ut enten gratis eller mot et symbolsk beløp.

Hvordan kan jeg bade?

De to bassengene er sentralt plassert på bakken mellom de tre fløyene av leilighetene. Barnebassenget, som gradvis blir dypere 0-40 cm, ligger separat ved siden av det store bassenget. Fra Costa Verde Natura er det adgang til sjøen gjennom kanalen. Her kan du padle i kajakk, som tilbys gratis. Hvis du ønsker å bade i sjøen, vil du finne en offentlig badebrygge ca. 700 meter unna mot Paratico - ellers er det et privat friluftsbad Sassabanek med basseng og strand ved Iseoby, ca. 5 km unna. I tillegg er det flere offentlige strender rundt innsjøen, som du kan kjøre til med bil. Selv om det noen bademuligheter, er ikke Iseosjøen fullpakket med strender, men mer vakker natur og sjarmerende byer.

Hvor kan jeg gå ut og spise?

Når du blir sulten, kan du velge å lage et lett måltid i din egen leilighet, hvor det er kjøkkenfasiliteter. Nærmeste supermarkeder er i nabobyen Paratico. Hvis du ikke ønsker å lage maten selv, kan du til lunsj kjøpe kaffe, snacks, lette lunsjer (både kalde retter og varme som for eksempel pastaretter) og brus på stedets kaffebar, som ligger ved siden av resepsjonen. Kaffebaren er åpen fra ca. april til september. Det er også her du kan kjøpe frokost, enten på den italienske måten med croissant og cappuccino, eller på den mer kontinentale måten, hvor du blir servert frokost med for eksempel yoghurt, bacon, brød, kjøttpålegg, ost, frukt og kaffe. Dette blir enten servert porsjonsanrettet i kaffebaren eller i leiligheten din hvis du ønsker det. Hvis du ønsker å spise ute om kvelden uten å måtte ta bilen, er det flere restauranter og pizzeriaer innen gangavstand fra Costa Verde Natura. Merk deg at langs kystveien er det laget en sykkelsti som vanligvis deles av syklister og fotgjengere, men det er ikke egentlig et fortau.

Les mer om Costa Verde Natura

Hold ferien din på avslappende eller aktiv måte

Enten du ønsker å slappe av eller være aktiv med barna, er Costa Verde Natura stedet med mange muligheter. Er duav de mer bedagelige, anbefaler vi solsengene ved bassenget, privat terrasse og grønne fellesområder. Til familiens aktive medlemmer, vil jeg foreslå å hoppe i en av de to bassengene, spille boccia, slå seg løs på lekeplassen med det myke belegget, ta et slag bordtennis, padle kajakk på kanalen ved innsjøen eller boltre seg i det store parklignende området med grøntarealet. I et hjørne av parken er det et stort inngjerdet område for hunder. Tar du med hunden din, får også den en fin ferie.

Kjekt å vite om Costa Verde Natura

Costa Verde Natura er lett å ankomme med bil, enten du lander i Bergamo eller Milan - eller hvis du kjører selv fra Danmark. Det er gratis parkering på stedet. Legg merke til at det er et felles vaskerom på stedet.

Leilighetene på Costa Verde Natura

Ettromsleilighet 2/3 senger (m. terrasse)

Ryddige og moderne leiligheter på ca. 30 m² på bakkeplan med egen møblert terrasse. Leilighetene består av en dobbel sovesofa (god kvalitet) med mulighet for en ekstra seng (enten en person eller en baby 0-3 år). Alle leilighetene har aircondition, wi-fi, satellitt-TV og safe. Kjøkkenhjørnet består av et kjøle/fryseskap og kokeplate med induksjon. Hvis du ønsker en mikrobølgeovn, kan du låne en ved å kontakte resepsjonen. De er ikke fast i leilighetene, men kan lånes gratis. Badet har dusj, hårføner og toalett.

To roms leilighet med 4/5 senger (m. terrasse)

Ryddige og moderne leiligheter på ca. 37 m² på bakkeplan med egen møblert terrasse. Leilighetene består av stue med to soveplasser på sovesofa (god kvalitet), et soverom med dobbeltseng og en ekstra seng (enten en person eller en baby 0-3 år). Alle leilighetene har aircondition, wi-fi, satellitt-TV og safe. Kjøkkenhjørnet består av et kjøle/fryseskap og kokeplate med induksjon. Hvis du ønsker en mikrobølgeovn, kan du låne en ved å kontakte resepsjonen. De er ikke fast i leilighetene, men kan lånes gratis. Badet har dusj, hårføner og toalett.

Treomsleilighet med 6/7 senger (m. terrasse)

Ryddig og moderne leiligheter på ca. 67 m² på bakkeplan med egen møblert terrasse (to faktisk). Disse fire leiligheter består av stue med to senger på sovesofa (god kvalitet), stue/soverom med to senger på sovesofa (god kvalitet), med mulighet for en ekstra seng på dette rommet og et soverom med dobbeltseng . I tillegg til 7 personer er det plass til en barneseng opptil 3 år. Alle leilighetene har aircondition, wi-fi, satellitt-TV og safe. Kjøkkenhjørnet består av et kjøle/fryseskap og kokeplate med induksjon. Hvis du ønsker en mikrobølgeovn, kan du låne en slik ved å kontakte resepsjonen. De er ikke fast i leilighetene, men kan lånes gratis. Disse leilighetene har to bad med dusj, hårføner og toalett.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map