Feriebolig i Cernobbio ved Comosjøen

Hotel Centrale

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Centrale ligger ved Comosjøen og er et godt utgangspunkt for utflukter i nærområdet. Hva med å besøke villaen Villa d'Este fra 1500-tallet for eksempel, knappe 400 meter fra hotellet?

Nyt de korte avstandene

Hotellet har både resepsjon, bar, en koselig restaurant i en gammel taverna med stor terrasse og privat parkering. 100 meter fra hotellet finner dere i tillegg et offentlig svømmebasseng med solsenger og hele pakken, og nærmeste innsjøstrand er ca. 2 km unna. Hotellet ligger, som navnet antyder, meget sentralt til i Cernobbio ved den travle kystveien Via Regina - men samtidig rett rundt hjørnet fra den rolige gamlebyen og stemningsfulle promenaden ved innsjøen.

Les mer om Hotel Centrale

Rommene:

De 33 rommene er lyse og trivelige, og har satellitt-TV, minibar, telefon, air condition, wifi, safe og bad med dusj, toalett og hårføner. Hovedhuset på Central Hotel ønsker dere velkomne med resepsjon og herskapelige murer. Det er her du bor hvis du velger et Classic-rom. Huset er fordelt på to etasjer uten heis. I tillegg til de 22 rommene som ligger i hoveddelen av Central Hotel, har stedet fått 11 nye rom i 2015. Disse Deluxe-rommene ligger i den renoverte delen av et av de eldste vertshusene i Cernobbio. Denne delen av hotellet er også fordelt på to etasjer uten heis.

NB:
Rommene har ikke utsikt over innsjøen, men hotellet ligger bare 100 meter fra bredden. Legg merke til at veien foran hotellet er den travle kystveien rundt Comosjøen, så noe trafikkstøy må påregnes.

Les om rommene på Hotel Centrale

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Centrale

Les personlige anmeldelser av Hotel Centrale som ligger ved Comosj√łen. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Centrale. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Centrale

Sentral beliggenhet og koselig hotell

Perfekt beliggenhet av dette hotellet og en veldig hyggelig hagerestaurant med god mat og vin! Rommet var fint, selvom det var lite. Frokosten var enkel og med begrenset utvalg. Skulle gjerne vært litt bedre. Men alt i alt er vi veldig fornøyde. Vår lille leiebil hadde p-plass i gården = føltes trygt.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Centrale

Les mer

Bedømmelse av Hotel Centrale

Les mer

Bedømmelse av Hotel Centrale

Les mer

Bedømmelse av Hotel Centrale

Les mer

Maria og rejsepartnere fra Norge boede på Albergo Centrale i Cernobbio fra d. 29. september til d. 3. oktober 2010.

Takk for oppfølgingen etter hjemkomsten vår.

Turen gikk veldig fint: taxisjåføren var på plass ved ankomst og kjørte oss trygt til hotellet.
Der hadde hotellet to dobbeltrom til oss mot baksiden av hotellet – kjempebra! Albergo Centrale var et hyggelig hotell, med helt grei frokost og en usedvanlig hyggelig betjening.
Beliggenheten var helt topp også, midt i smørøyet og veldig vakkert. Været var også bra nesten hele tiden. Vi spiste på Harry’s Bar, Trattoria del Vapore (?) og hotellets kjempefine kjellerrestaurant (kan virkelig anbefales)!!
Det var enkelt å besøke Como og de andre byene med båt – noe vi gjorde hver dag i en eller annen retning!
En av oss behøvde legehjelp og da hjalp hotellet oss til Røde Kors, som igjen ordnet legetime med en gang. Dog var det en stor fordel at jeg snakker noe italiensk fordi på Røde Kors var det dårlig med engelskkunnskaper.
Vi syns alle sammen at turen vår var meget vellykket og har lyst til å reise til Italia også neste gang.

Takk for in-italias profesjonelle hjelp, vi kommer nok tilbake!!

Les mer
 
search map