Feriebolig i Cernobbio ved Comosjøen

Hotel Centrale

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Centrale ligger ved Comosjøen og er et godt utgangspunkt for utflukter i nærområdet. Hva med å besøke villaen Villa d'Este fra 1500-tallet for eksempel, knappe 400 meter fra hotellet?

Nyt de korte avstandene

Hotellet har både resepsjon, bar, en koselig restaurant i en gammel taverna med stor terrasse og privat parkering. 100 meter fra hotellet finner dere i tillegg et offentlig svømmebasseng med solsenger og hele pakken, og nærmeste innsjøstrand er ca. 2 km unna. Hotellet ligger, som navnet antyder, meget sentralt til i Cernobbio ved den travle kystveien Via Regina - men samtidig rett rundt hjørnet fra den rolige gamlebyen og stemningsfulle promenaden ved innsjøen.

Les mer om Hotel Centrale

Rommene:

De 33 rommene er lyse og trivelige, og har satellitt-TV, minibar, telefon, air condition, wifi, safe og bad med dusj, toalett og hårføner. Hovedhuset på Central Hotel ønsker dere velkomne med resepsjon og herskapelige murer. Det er her du bor hvis du velger et Classic-rom. Huset er fordelt på to etasjer uten heis. I tillegg til de 22 rommene som ligger i hoveddelen av Central Hotel, har stedet fått 11 nye rom i 2015. Disse Deluxe-rommene ligger i den renoverte delen av et av de eldste vertshusene i Cernobbio. Denne delen av hotellet er også fordelt på to etasjer uten heis.

NB:
Rommene har ikke utsikt over innsjøen, men hotellet ligger bare 100 meter fra bredden. Legg merke til at veien foran hotellet er den travle kystveien rundt Comosjøen, så noe trafikkstøy må påregnes.

Les om rommene på Hotel Centrale

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map