Hotell i Cernobbio ved Comosjøen

Hotel Asnigo

 
Hotel Asnigo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Asnigo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cernobbio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Asnigo er et sted som folk flest bare dagdrømmer om: Dette elegante hotellet ligger vakkert plassert på en høyde over Comosjøen og har en fantastisk utsikt over innsjøen og byen Cernobbio, hvis kommersielle sentrum ligger ca. 2 km unna. Hotellets to andre trekkplaster, nemlig det innbydende svømmebassenget og terrassen med panoramautsikten, er også verdt å reise for.

Den arkitektoniske stilen er jugendstil, og plasseringen over Cernobbio er fredfull. Du kan spasere ned en sti, en snarvei, det tar ca. 15 minutter (avhengig av hastighet og kondisjon), men du skal forvente en vanskeligere stigning, når du skal tilbake, da terrenget er bratt. Alternativt er det ca. 6 km til Comosjøens største by Como. Det er parkeringsplass på andre siden av gaten, opp på en rampe eller i garasje (begge mot ekstra betaling), eller alternativt, gratis offentlig parkering ca. 200 m unna.

Les mer om Hotel Asnigo

Foran hotellet ligger det mellomstore svømmebassenget med en fantastisk panoramautsikt. Her er selvfølgelig solsenger og parasoller. Inne er det en resepsjon, bar, heis, restaurant og bar under hvelvede tak i kjelleren.

Restaurant


Gjestene forlater generelt Hotell Asnigos panoramarestaurant Le Terrazze ganske motvillig. Og det du kan egentlig ikke klandre dem i. For når det er dekket opp intime tomannsbord med levende stearinlys, noe som understreker den romantiske ånd, og man samtidig får skikkelig god service, så du kan føle hotellets styrke på nært hold: et kvalitetskjøkken, høyt servicenivå og en panoramisk utsikt over innsjøen, som på kvelden blir ganske magisk med de mange "ildkuler" som dukker opp i gater og smug i det fjerne. Du kan også velge å spise innendørs, hvor man også har en fin utsikt over innsjøen. Frokosten serveres som buffé.

Les om rommene på Hotel Asnigo

Sjul teksten
 
 
search map